Tot ce trebuie să știi înainte de a-ți construi casa de vis

Construirea casei de vis de la zero este una dintre cele mai importante etape ale vieții. Dar cu atât de multe lucruri de făcut și de luat în considerare, procesul începe cu mult înainte de a fi turnată prima fundație. Luând măsurile necesare pentru a vă asigura că parcursul de proiectare și construcție a noii dvs. case se desfășoară fără probleme, puteți preveni o serie de greșeli costisitoare și consumatoare de timp.

Haideți să explorăm tot ceea ce trebuie să știți înainte de a porni în călătoria de construire a casei dumneavoastră pentru totdeauna….

Costuri ascunse

Când vine vorba de achiziționarea unei case nou-nouțe, există mult mai multe costuri ascunse implicate de construcție, spre deosebire de cumpărare. Cei care cumpără pentru prima dată sunt adesea șocați de cât de mult se pot aduna rapid costurile. Chiar și atunci când construcția casei dvs. este completă, trebuie să cheltuiți un braț și un picior pentru a o mobila de la zero. Costurile includ mobilierul, instalațiile sanitare, cablurile, izolația și amenajarea peisajului. Există, de asemenea, mai multe costuri lunare asociate cu deținerea unei locuințe, cum ar fi asigurarea, impozitele și serviciile de întreținere și de întreținere regulată. Dacă vă familiarizați din timp cu costurile ascunse, puteți reduce probabilitatea de a rămâne fără bani din cauza unor facturi sau facturi neașteptate care vă inundă cutia poștală în viitor.

Planurile casei

Noua dvs. casă poate fi construită conform unui plan de casă prestabilit sau unui plan de casă personalizat, conceput de dvs. sau de un arhitect ales de dvs. Găsirea celui care vi se potrivește poate fi un proces obositor și consumator de timp. Necesită o cercetare amănunțită a stilurilor populare de locuințe și a elementelor de design exterior. Puteți începe căutarea online sau puteți lua legătura cu un profesionist local în domeniul construcțiilor. Trebuie să personalizați complet dimensiunea și dimensiunile camerei, materialele și stilul ferestrelor într-un mod care să reflecte pe deplin bugetul și cerințele stilului dvs. de viață. Dacă alegeți o casă nou construită, planul casei trebuie să fie construit pentru a rezista și flexibil pentru a răspunde oricăror planuri viitoare.

Legi și reglementări

Fiecare oraș sau cartier are legi și reglementări diferite pe care trebuie să le respectați în timpul procesului de construcție a unei case. Acestea pot fi denumite și coduri de construcție. Acestea variază de la materialele și vopseaua pe care le puteți folosi la exteriorul casei dvs. până la tipurile de uși și ferestre considerate acceptabile. Acestea au rolul de a se asigura că locuința dvs. nou-nouță nu încalcă nicio lege a locuinței și că pe șantier se respectă cele mai bune condiții de sănătate și siguranță. Respectarea acestor legi și reglementări vă poate proteja de lege și vă poate împiedica să fiți lovit de o amendă sau o sancțiune consistentă în viitor.

Construirea casei de vis ar trebui să fie unul dintre cele mai fericite momente din viața ta. Dar, cu atât de multe în joc, este normal să intrați în acest proces simțindu-vă puțin copleșit. Familiarizându-vă din timp cu cât mai multe informații, vă puteți relaxa știind că ați luat în considerare factorii cheie implicați în construirea unei case noi de la zero și că v-ați pregătit pentru ce e mai rău.

Articolul Tot ce trebuie să știi înainte de a-ți construi casa de vis apare prima dată în Stiri Zilnic.