Sfaturi utile pentru a alege usile din casa ta

Verman ofera o gama variata de usi, pentru toate preferintele si pentru toate dorintele proprietarilor. In functie de modul in care este configurat interiorul, se va alege usa perfecta pentru fiecare incapere, tinand cont de faptul ca ar trebui sa fie in acelasi timp o unitate in toata casa.

Usi glisante, care intra in diverse spatii

Usile cu nisa functioneaza in mod similar cu usile glisante de la vechile hambare, dar ele aluneca pe role intr-un spatiu, numit si nisa, care este instalat in perete, eliminand complet usa din vedere cand este deschisa. Economisesc foarte mult spatiu pentru camerele de mici dimensiuni. Din acest motiv, usile glisante cu nisa sunt adesea folosite pentru camara, baie, spalatorii si dressing-uri.

Usile fara design

Pentru cei care prefera designul minimalist, usile interioare netede ar putea fi cele preferate. De obicei, realizate din lemn sau placi din fibre de densitate medie (MDF), aceste usi au o suprafata complet neteda, fara margini in relief si ornamente. Simplitatea lor nu numai ca le face frumoase pentru orice interior, ci si disponibile la preturi accesibile! 

Usile fara model functioneaza bine in case cu un design general minimalist. Cu toate acestea, ele pot fi, de asemenea, adaugiri grozave la camerele in care decorul este mai degraba ocupat – servind ca un spatiu gol atat de necesar printre alte modele, culori si decor. 

Pe langa stilurile populare de usi de interior din acest an, exista si alte tendinte legate de materialele, culorile si feroneria pentru usile interioare, pe care proprietarii le pot lua in calcul.

Alte aspecte de luat in calcul la cumpararea usilor

Tendintele usilor sugereaza ca materialele naturale si contemporane vor fi cele mai comune in 2022. In ceea ce priveste materialele naturale, veti dori sa va uitati la usi din lemn masiv, de esenta tare. Desi efectele lor frumoase au, de obicei, un pret ridicat, sunt suficient de durabile pentru a rezista toata viata. 

In ceea ce priveste materialele contemporane, se pot consulta cateva dintre optiunile cu geamuri din sticla. Elementele lor decorative vor asigura casei un sentiment de viata moderna, contemporana. 

Paleta de culori conteaza de asemenea. Proprietarii pot alege una dintre urmatoarele optiuni din spectrul cromatic:

  • Neutru – bej, gri, albastru pal sau roz pal;
  • Intunecat – negru, bleumarin sau maro intens;
  • Indraznet – verde smarald, albastru regal sau coral.

Articolul Sfaturi utile pentru a alege usile din casa ta apare prima dată în Stiri Zilnic.