Care sunt avantajele cabinei de dus de tip walk in?

Cabinele de dus sunt tot mai apreciate si solicitate de cei care isi amenajeaza baile, mai ales ca au un aer modern si elegant, pe care il transmit si incaperii in care sunt montate. In plus, acestea pot fi instalate atat cu o cadita de dus pentru scurgere de foarte mici dimensiuni, dar si fara cadita, numai cu o rigola prin care sa se scurga apa. 

Dar avantajele oferite de o astfel de cabina de dus nu se opresc aici, cele mai important de amintit fiind urmatoarele: 

Este potrivita in orice baie, deoarece nu necesita mult spatiu 

Cabina de dus walk in poate fi montata in orice baie, indiferent de dimensiunile acesteia, ba chiar este recomandata atunci cand este vorba despre o amenajare baie mica, deoarece ofera senzatia de spatiu si aerisit. 

In plus, spatiul necesar montarii acesteia este unul mic, fiind nevoie, de fapt, numai de un parava de dus care sa delimiteze zona de dus de restul baii. 

Este foarte usor de intretinut 

Tinand cont ca o cabina de dus walk in are cel mult doi pereti din sticla, dintr-o singura bucata, curatarea acesteia se poate face foarte simplu si rapid. Paravanul din sticla se poate curata ca orice geam sau oglinda, iar la interiorul cabinei trebuie curatate podeaua si peretii, la fel ca in restul baii. 

Accesul intr-o astfel de cabina este foarte usor 

Pentru ca nu mai are cadita, accesul in cabina de dus walk in este foarte usor, fiind o solutie potrivita mai ales pentru persoanele care au probleme cu mobilitatea. Trebuie sa se acorde insa o atentie deosebita pardoselii folosite pentru interiorul cabinei, pentru a se evita alunecarea si accidentele. 

Aspectul estetic este un atu 

Pe langa functionalitate pe care o are acest tip de cabina de dus, aspectul estetic este si el un avantaj important, orice baie cu un astfel de dus fiind eleganta si moderna. 

In concluzie, avantajele pe care le ofera cabina de dus walk in sunt foarte importante, acestea fiind si motivele pentru care popularitatea sa este din ce in ce mai mare. 

Articolul Care sunt avantajele cabinei de dus de tip walk in? apare prima dată în Stiri Zilnic.