Cum anume poti alege inelul cu diamante pentru a face o cerere in casatorie?

Casatoria este un moment unic in viata de cuplu. Ea simbolizeaza dorinta de a forma o familie si de a petrece intreaga viata impreuna. De aceea este important sa existe o cerere in casatorie frumoasa si un inel care sa reprezinte uniunea si planurile pe care cei doi le fac pentru tot restul vietii. 

Daca te gandesti sa faci o cerere in casatorie, atunci ai cu siguranta si dorinta de a alege corect inelul de logodna. La Kara Diamonds vei descoperi o multitudine de inele de logodna cu diamante cu diverse forme si taieturi si realizate pentru bugetul tau. 

Iata cateva informatii care te vor ajuta sa poti alege corect inelul pe care vrei sa-l daruiesti persoanei iubite:

Este important sa alegi diamantul cu marimea si claritatea care te intereseaza

Exista o multitudine de forme ale inelelor de logodna. De asemenea, diamantul integrat poate avea taieturi diferite si claritate incadrata in anumite norme. Este important sa stii ce anume te intereseaza si sa poti comanda in functie de dorintele pe care le ai. O sa descoperi inele care au un diamant central mai mare si unele mai mici care il inconjoara sau care sunt pozitionate pe diverse zone ale inelului. Alege imaginea care te reprezinta pe tine si persoana care il va purta. 

Forma inelului este importanta si grosimea acestuia

Poti opta pentru mai multe tipuri de forme ale inelului. De exemplu grosimea inelului de logodna este importanta. Un inel foarte subtire poate sa fie purtat de catre o persoana cu degetele subtiri. 

Stilul unic al persoanei care il va purta joaca un rol impotant in alegerea inelului de logodna

Tine cont de stilul unic al femeii care va purta inelul. Intreaba prietenele sau mama logodnicei care sunt preferintele ei inante de a cumpara inelul. 

Pe ce mana se poarta inelul de logodna?

Este important pe ce mana se poarta inelul de logodna. Acesta se poarta in mod tranditional pe mana stanga, insa nu este o regula ce nu poate fi incalcata. 

Articolul Cum anume poti alege inelul cu diamante pentru a face o cerere in casatorie? apare prima dată în Stiri Zilnic.