Sendvisuri cu mititei, salata si cascaval

Sendvisuri cu mititei, salata si cascavalSendvisuri cu mititei, salata si cascaval
Va invitam sa participati la Campania “Felicitari! Au castigat!” care are un scop caritabil si isi propune sa vina in sprijinul copiilor defavorizati. Organizatorul Campaniei este societatea DELACO DISTRIBUTION S.A. La fiecare cașcaval Delaco DeSenviș cumpărat, un copil defavorizat câștigă garantat un sendviș. Asadar participa si Tu la aceasta campanie !!! Mai multe detalii gasiti pe site-ul Campaniei “Felicitari! Au castigat!”  Campania se desfasoara in perioada 23 Mai – 30 Iunie 2018.

Azi va prezentam un sendvis mai deosebit  care este pe gustul meu si as manca in fiecare zi daca nu as fi la regim. Uneori mai sarim si noi gardul si gustam cam ce nu ar fi voie, dar …. pofta e mare uneori si nu ne abtinem.Pentru 2 sendvisuri avem nevoie de urmatoarele.

Ingrediente Sendvisuri cu mititei, salata si cascaval

4 bucati de mititei (Reteta Mititei de Casa)
mustar
mix de salata crocanta
cascaval DeSenvis razuit
chifle multicereale

Preparare Sendvisuri cu mititei, salata si cascaval

Mititeii se apaltizeaza si se prajesc in tigaia de teflon cu foarte putina untura, cat sa ungem doar tigaia. Se scot deoparte. In timp ce mititeii se prajesc taiem capacele la chifle. In tigaia in care am prajit mititeii prajim si jumatatile de chifla. Le scoatem si pe acestea deoparte si incepem asamblarea sendvisului.

Sendvisuri cu mititei, salata si cascavalPartea de jos a chiflei se unge cu putin mustar, punem un mititel prajit, mustar in strat subtire, mix de salata, iarasi un mititel prajit, salata si cascaval DeSenvis razuit, din abundenta. Asezam peste capacul de chifla, il fixam cu o frigaruie de lemn si il putem servi sau se poate pune in cuptorul cu microunde pentru cateva secunde sa se topeasca cascavalul.

Sendvisuri cu mititei, salata si cascavalVa recomandam sa rasfoiti si reteta cu Sendvisuri haioase pentru cei mici daca sunteti in pana de idei cu ce ati putea pregati pentru cei mici.
Pofta buna !

2 Shares