De ce toata lumea alege fatetele dentare?

Chiar daca dintii prezinta numeroase imperfectiuni pe plan estetic, un zambet sralucitor si atragator nu mai este rezervat doar celebritatilor. Stomatologia cosmetica poate imbunatati aspectul dintilor la preturi accesibile. Iata cateva dintre motivele pentru care fatetele dentare sunt cea mai buna alegere.

Intinerirea zambetului cu ajutorul fatetelor dentare

Fatetele dentare pot ajuta la intarzierea efectelor imbatranirii asupra dintilor. Dintii devin mai terni odata cu inaintarea in varsta. Optand pentru fatete dentare dintii isi pot recapata culoarea lor originala, de un alb imaculat. In timp, dintii si gingiile se uzeaza si apar mici neregularitati. Fatetele pot corecta diferitele defecte si fac posibila mentinerea unui zambet armonios in orice moment. Fatetele dentare, un tratament de intinerire a dintilor, contribuie la iluminarea intregii fete. 

Fatetele dentare pot fi, de asemenea, folosite ca o alternativa la albirea dintilor. Consumul indelungat de cafea, fumatul si consumul de alimente foarte picante pot deteriora culoarea dintilor si dintii devin maro sau galbeni. 

Dintii se pot albi acasa, folosind kituri de albire dar in timp acestia se vor ingalbeni din nou. Persoanele care cauta o solutie fiabila si de lunga durata pot opta pentru fatete dentare. Deoarece sunt fabricate din ceramica, nu se vor decolora in timp. Fatetele pot masca petele dentare cauzate de fumat, cafea si ceai, precum si petele maronii cauzate de unele antibiotice sau petele albe cauzate de prea mult fluor.

Un zambet perfect poate fi obtinut printr-o simpla interventie a medicului stomatolog. Nu este neobisnuit ca o singura fatetare sa ofere o dantura perfecta. Marele avantaj al fatetelor dentare este ca acestea sunt facute la comanda pentru a se potrivi in mod natural pe dinti fara a le slefui. Fatetele dentare ofera o solutie adaptata la nevoile tuturor.

In cadrul primei vizite, se realizeaza o matrita dentara care este trimisa la laborator, unde se realizeaza fatetele. Expertii de la laborator realizeaza fatete dentare care se vor potrivi cu nuanta dintilor naturali pentru a oferi un aspect estetic mai autentic.

Medicul dentist va sculpta cu mare atentie fiecare fateta pe dinti pentru a crea un zambet perfect, natural. Fatetele dentare sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu fiecare dantura in parte. Odata montate, acestea vor arata la fel de naturale ca si dintii originali!

Articolul De ce toata lumea alege fatetele dentare? apare prima dată în Stiri Zilnic.