Panasonic AG-CX350 – Camera video a viitorului

Panasonic AG-CX350 este camera viitorului care include video, transmisie si transmisie IP. AG-CX350 ofera rezolutie 4K/UHD, cuantificare a semnalului pe 10 biti, calitate a imaginii compatibila cu HDR si accepta o gama larga de formate de inregistrare pentru o varietate de aplicatii creative. 

In acelasi timp, camera video Panasonic AG-CX350  s-a dovedit a fi compacta, usoara, cu un consum redus de energie. Camera video functioneaza cu protocoale RTMP/RTSP si are suport preinstalat pentru protocolul IP NDI|HX pentru streaming video. 

Astfel, camera video portabila Panasonic AG-CX350 te va ajuta sa rezolvi cea mai larga gama de sarcini profesionale, care depaseste cu mult inregistrarea stirilor. Lentilele cu unghi larg zoom si noul senzor de 1,0 inch, ofera inregistrarea imaginii 4K/HDR de inalta calitate. 

Cea mai mare cota de piata pentru lentile asferice

Panasonic are cea mai mare cota de piata in segmentul lentilelor asferice. Lentila incorporata pentru Panasonic AG-CX350 a fost dezvoltata la maximum cu tehnologii optice avansate. Acest obiectiv are cel mai larg unghi din segment la 24,5 mm si iti permite sa inregistrezi imagini cu unghi larg cu distorsiuni minime, fara a utiliza o lentila de conversie. 

Gama optica de 20x o transforma intr-un teleobiectiv de 490 mm in toate modurile. In plus, functia i.Zoom extinde intervalul de zoom uniform pana la 32x in HD sau 24x in UHD de la distanta focala minima, fara a compromite rezolutia. AG-CX350 este, de asemenea, echipat cu un zoom digital 2x/5x/10x. 

Panasonic AG-CX350 are functie HLG (Hybrid Log-Gamma) pentru a suporta o gama dinamica larga (HDR – High Dynamic Range). Acest lucru are ca rezultat o imagine cu gama dinamica larga pe monitoarele TV compatibile cu HDR. Gamma poate fi selectata din 8 moduri (HD, SD, FILMLIKE 1, FILMLIKE 2, FILMLIKE 3, FILM-REC, VIDEO-REC, HLG).

Moduri de focalizare inteligenta AF si Focus Assist

Panasonic AG-CX350 foloseste sistemul AF inteligent cu focalizare cu micromotor, care realizeaza viteza de focalizare rapida, performante excelente de urmarire si stabilitate excelenta. AG-CX350 are, de asemenea, functii care usureaza focalizarea: Extindere (Marire) si Peaking (Evidentierea contururilor si ambele pot fi utilizate simultan), Asistenta la focalizare manuala, Focus Touch LCD, focalizare in punctul in care atingi afisajul ecranului tactil, cu posibilitatea de a comuta la irisul automat sau la luminozitatea afisajului si Asistenta la focalizare AF cu o singura apasare (Comutarea la focalizare automata la atingerea unui buton).

Noul Senzor MOS HD de 1,0″ de inalta sensibilitate (15MP)

Senzorul MOS de tip 1.0 (senzor de 1″ cu aproximativ 15.030.000 de elemente) are o adancime de camp exceptionala si un echilibru fin intre rezolutia imaginii si sensibilitate. Accepta o varietate de formate, cum ar fi UHD (3840 x 2160), FHD, HD si SD si ofera imagini fara decupari in toate modurile. Acest senzor MOS are, de asemenea, o sensibilitate ridicata – F12 (60Hz)/F13 (50Hz) pentru UHD si FHD, in modul High Sensitivity.

Trei inele de reglare manual

Panasonic AG-CX350 are trei inele de reglare manuala pentru zoom, focalizare si control al irisului. Ele ofera un raspuns rapid al camerei si o senzatie familiara atunci cand se ajusteaza pentru profesionisti. Parghia de zoom din partea superioara a manerului cu functie de zoom in mai multe etape, permite o marire lina la diferite viteze, de la ultra-scazut pentru fotografiere cu unghi mic si trepied.

Articolul Panasonic AG-CX350 – Camera video a viitorului apare prima dată în Stiri Zilnic.