“Ploaie“ de goluri în Conference League? Ce se anunță înaintea turului Lazio – CFR Cluj

România are o singură reprezentantă în primăvara europeană. Este vorba chiar despre campioana CFR Cluj, care s-a calificat în play-off-ul pentru optimile Conference League, după ce a terminat pe locul doi grupa din care a făcut parte, alături de Sivasspor, Balkani și Slavia Praga. Sorții nu au fost deloc generoși cu Deac și compania, oferindu-le un adversar cum nu se putea mai dificil. Este vorba despre Lazio, echipa antrenată de Maurizio Sarri.

CFR Cluj, șanse minime pe Olimpico

Pentru Dan Petrescu, dubla cu Lazio din play-off-ul pentru optimile Conference League reprezintă o șansă foarte bună de a realiza o nouă performanță europeană remarcabilă. “Bursucul“ a impresionat, de-a lungul carierei sale de antrenor, atât pe banca Unirii Urziceni, cât și în perioada în care a antrenat-o pe CFR. Însă un succes pe Olimpico sau măcar un rezultat de egalitate ar fi un rezultat demn de pus în ramă, pentru tehnicianul în vârstă de 55 de ani. Misiunea ardelenilor nu va fi, însă, una ușoară.

Ultimul meci disputat de CFR Cluj pe pământ italienesc a avut loc în 2020, în cadrul grupelor Europa League. Atunci, formația antrenată de Dan Petrescu a fost învinsă de AS Roma cu 5-0. Trei ani mai târziu, rivalii trupei lui Jose Mourinho speră să reediteze performanța acestora, chiar pe Stadio Olimpico. Sub comanda lui Maurizio Sarri, Lazio este una dintre cele mai spectaculoase echipe din Italia. “Vulturii“ au un atac prolific, grație lui Pedro, Felipe Anderson, Zaccagni, Luis Alberto sau Ciro Immobile. 

De partea cealaltă, CFR Cluj este celebră pentru stilul său foarte defensiv, bazat pe o apărare de fier. De altfel, ardelenii au cea mai bună apărare din Liga 1 și sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de a câștiga meciuri cu 1-0, performanță reușită deseori în sezoanele în care au fost antrenați de fostul fundaș dreapta al lui Chelsea. Cota pentru sub 2,5 goluri pentru meciul de pe Olimpico este 1,95, în vreme ce posibilitatea unui meci cu mai mult de 2,5 goluri este cotată cu 1,75.  Alege varianta în care crezi și pune un pariu pe Conference League, profitând de aceste cote foarte atractive.

Mizează cu responsabilitate și ține cont că pot apărea modificări la nivelul cotelor până la startul partidei. În cazul în care nu te atrag atât de mult pariurile pe goluri, ai posibilitatea de a miza și pe rezultatul final al partidei care se va disputa la Roma. Favorită certă este Lazio, lucru firesc, prin prisma valorii celor două loturi de jucători. Cotele pentru rezultatele finale sunt următoarele: victorie Lazio – 1,42, remiză – 4,50, victorie CFR Cluj – 7,25.

Ardelenii sunt văzuți drept outsideri de către bookmakeri. Ei au cele mai mici șanse, conform cotelor, să obțină un rezultat favorabil în prima manșă a play-off-ului pentru calificarea în optimile Conference League. Cu toate acestea, CFR a reușit să surprindă deseori în partidele europene și a câștigat în deplasare contra celor de la AS Roma (2-1, în 2008), Manchester United (1-0, în 2012) sau Celtic Glasgow (3-4, în 2019). Așadar, totul este posibil înaintea confruntării din 16 februarie!

Sursa foto: Pixabay.com

Articolul “Ploaie“ de goluri în Conference League? Ce se anunță înaintea turului Lazio – CFR Cluj apare prima dată în Stiri Zilnic.