Nu ai încă un smartwatch? Iată de ce merită să porți mereu unul!

Vezi din ce în ce mai des în jurul tău persoane care poartă celebrele ceasuri inteligente și te întrebi dacă chiar merită să achiziționezi și tu unul? Ei bine, iată câteva situații și motive  merită să ai un smartwatch mereu cu tine!

Principalele avantaje ale unui ceas inteligent:

Preluarea apelurilor

Da, poți răspunde la apeluri direct folosind ceasul, dacă nu ai telefonul la îndemână sau ai mâinile ocupate, dacă alergi sau pur și simplu vrei să nu mai cauți telefonul în geantă de fiecare dată când te apelează cineva. Ei bine, pentru apeluri, mesaje, aplicații, notificări merită să ai un smartwatch cu tine, care să îți ușureze viața. În funcție de marca și de modelul ales, un ceas inteligent poate avea numeroase aplicații, precum sunt cele de apelare sau mesagerie, ori cele pentru măsurarea numărului de pași pe care îi faci zi de zi. 

Totodată, un astfel de ceas îți poate trimite notificări și alerte atunci când trebuie să faci mai multă mișcare sau atunci când ai atins un anumit număr de pași dorit, pentru a te felicita. Pare banal, însă este foarte util să ai astfel de alerte și notificări și să le poți gestiona ușor, într-o secundă, fără bătăi de cap cu deblocarea telefonului și, mai ales, cu găsirea acestuia atunci când ai nevoie de el. Mai mult decât atât, un ceas inteligent este practic, ușor, elegant și îl poți purta oricând, la orice ținută, eveniment sau locație. 

Atunci când faci sport

Nu ar fi frustrant să alergi o oră, să faci plimbări toată ziua și să ai activitate, iar la finalul zilei să nu știi nici măcar câți pași ai făcut? Nu ar fi mai simplu să poți numerota ușor pașii zilnici, să știi exact când ai atins numărul de pași dorit, dacă ai reușit în fiecare zi să faci mișcare și, atunci când uiți, să îți amintească cineva în mod constant să faci sport? Ei bine, se poate, cu ajutorul unui ceas inteligent. Un Apple watch smart poate face asta și multe altele, fiind un bun model pentru un prim ceas inteligent, cu o rezistență bună și multe aplicații. Un astfel de ceas te va notifica de fiecare dată când ai atins numărul de pași selectat sau atunci când trebuie să faci mai multă mișcare. 

Sportul este esențial pentru o viață lungă și sănătoasă, dar uneori poți uita să faci mișcarea zilnică, din cauza muncii și a sarcinilor de zi cu zi care te țin ocupat. Ei bine, este timpul ca acest lucru să se schimbe și să faci sport zilnic, puțin câte puțin, iar un prieten precum este un smartwatch care să îți amintească de acest lucru zi de zi este de mare ajutor.

Prin urmare, nu mai sta pe gânduri și alege modelul tău preferat, iar dacă nu știi unde găsești prețuri pentru orice buget, Altex este locul pe care îl cauți, unde vei găsi o gamă diversificată de ceasuri inteligente, în diferite culori și modele, pentru a putea alege exact ceea ce ți se potrivește cel mai bine. 

Sursa foto: Pexels.com

Articolul Nu ai încă un smartwatch? Iată de ce merită să porți mereu unul! apare prima dată în Stiri Zilnic.