Cum imbraci o fetita invitata la o nunta?

La nunti, copiii au si ei un rol important, intrucat sunt adesea pe post de domnisoare de onoare, paji. Dar atrag atentia tuturor chiar si atunci cand vin pur si simplu ca invitati. Afla cum sa imbraci fetitele pentru o nunta cu hainute de la Victoria Kids!

De ce sa alegi hainute pentru fetite de la Victoria Kids?

Nu stii cum sa imbraci fetitele pentru o nunta? In acest tip de eveniment, pe langa miri, si alte persoane ar trebui sa dedice o grija deosebita tinutei lor. Copiii, fiind in continua miscare, atrag atentia in orice moment si de aceea este indicat sa respecte protocolul, pe cat posibil.

Este adevarat ca ar trebui sa respectam protocolul ori de cate ori se poate, dar cand vine vorba de moda si de copii la petrecerile de nunta, normele isi pierd din forta si este posibil sa avem un teren de joc liber mai mare. Datorita varstei lor, micutii sunt putin mai scutiti de aceste norme. Dar nu putem uita sa-i imbracam bine.

Iar daca sunt fetite, cu atat mai mult merita sa le comanzi tinute de pe victoriakids.ro deoarece:

  • le diferentiaza de restul copiilor;
  • respecta stilul si opinia fiecarui copil;
  • vei gasi aici tesaturi si culori pretabile pentru o nunta;
  • sunt confortabile;
  • gasesti articole vestimentate care respecta stilul nuntii.

Pentru a starni senzatie la nunta, ia in considerare urmatoarele reguli:

In primul rand, este important sa diferentiem rolurile copiilor, intrucat imbracamintea se schimba considerabil in functie de acestea. Tinutele celor mici urmeaza de obicei stilul dorit de cuplu si acest lucru se reflecta in stilul intregii nunti. Cu toate acestea, una dintre greselile care ar trebui evitate este aceea ca domnisoarele de onoare si paji arata ca niste miri in miniatura. Nu imbraca fantezist copiii (mai ales fetitele) la o nunta, ci adapteaza-le imbracamintea la stilul nuntii, fara a le face sa apara caricaturizat. Astfel, se poate opta pentru stiluri formale, altele mai boho sau hippies, dar niciodata ele nu trebuie sa fie o imitatie a cuplului.

In general, tinutele pentru fetite potrivite pentru o nunta au tonuri armonioase, care imbina culorile vesele cu altele ceva mai neutre, precum albul sau ivoire, toate piesele de imbracaminte fiind realizate din tesaturi naturale. In special pentru fetitele de cativa anisori, profesionistii in moda sfatuiesc mamicile ca sa aleaga fuste voluminoase si o coronita sau un tip de ornament floral in par; pentru cele un pic mai mari alege ceva mai simplu, ca o bluza si o fusta sau un o rochie eleganta, dar confortabil de purtat.

In ceea ce priveste ceilalti copii invitati, chiar nu exista multe reguli stricte. Depinde de parinti, atata timp cat nu exista un protocol extrem de strict si nu trebuie sa fie diferit de restul oaspetilor. Si, ca sa nu risti, pentru copii sunt de ajuns o rochita sau o fustita din material bun si o camasa alba; o culoare izbitoare vizual va emana un sentiment de bucurie deosebita foarte potrivit pentru o petrecere de nunta.

Spre exemplu, la 5 ani fetele arata grozav in rochii scurte, fluide, rotunjite, completate cu o pelerina si o coronita.

Intre 5 si 13 ani, subiectul se schimba pe masura ce gusturile copiilor incep sa se contureze. Evident, micile domnisoare nu vor mai accepta orice tinuta, asa ca este important sa discuti cu ele pentru a le intelege gusturile si a le putea adapta la stilul nuntii. Pentru o fetita mai mare, niste optiuni bune sunt rochiile de in, tul sau fustele cu volane. Atata timp cat eticheta petrecerii nu este prea stricta.

Intra chiar acum pe victoriakids.ro pentru idei si comenzi!

Articolul Cum imbraci o fetita invitata la o nunta? apare prima dată în Stiri Zilnic.