Tendintele modei dupa tipul de corp

Hainele de blana la moda in 2022 ar trebui nu numai sa aiba o croiala la moda, ci si sa se aseze bine pe silueta, ascunzand defectele si subliniind avantajele. Hainele de blana creeaza un corp armonios chiar si doamnelor plinute sau fetelor slabe. Modelele de haine de blana pentru sezonul toamna-iarna, prezentate pe catwalk, si de altfel, in magazinul online paisi.ro, permit femeilor de diferite forme sa aleaga tinutele potrivite.

Haine de blana la moda pentru tipul de corp de mar

Femeile cu un tip de corp in forma de mar au de obicei un bust proeminent, o burta bombata si picioare subtiri. Pentru a decora imbracamintea exterioara, trebuie sa alegi un stil care nu se va concentra pe zona taliei. Pentru acest tip de corp, sunt recomandate haine de blana cu par scurt si taietura evazata. 

Lungimea optima pentru femeile cu tipul de silueta mentionat, este pana la mijlocul coapsei. O astfel de haina de blana va face silueta eleganta. O optiune excelenta pentru femeile cu o silueta in forma de mar, ar fi un model autolady. 

O haina scurta iti va permite sa atragi atentia asupra picioarelor zvelte. O mantie eleganta pana la podea se va potrivi doamnelor cu orice forma de corp, principalul lucru fiind ca aceasta sa nu puna accent pe corp.  

Haine de blana la moda pentru un corp in stil para

Fetele cu corpul in forma de para au de obicei soldurile rotunjite, care sunt mult mai largi decat umerii. Modelele de lungime medie cu croiala libera sunt potrivite pentru astfel de femei. O optiune excelenta ar fi hainele de blana cu maneci largi, talie inalta, gluga. Tinutele din blana cu guler si decolteu in V, vor ajuta la echilibrarea partii de sus si de jos a corpului.

Haine de blana la moda  pentru un corp triunghiular si triunghi inversat

Femeile cu un tip de corp triunghi nu ar trebui sa cumpere haine de blana scurte. Produsele vor pune un accent nedorit pe soldurile voluminoase, reducand vizual varful. ˝Triunghiurile˝au nevoie de un efect diferit si este important pentru ele sa echilibreze silueta. 

Hainele de blana pentru femei, modele cu gluga sau guler voluminos vor face fata acestei sarcini. Daca un model potrivit nu poate fi achizitionat, atunci o esarfa frumoasa va ajuta la echilibrarea siluetei. Tivul tinutei ar trebui sa aiba o extensie pana la partea de jos, deoarece o taietura stransa nu va functiona. 

Este important sa alegi lungimea corecta a hainei. Ar trebui sa acopere cea mai larga parte a coapsei. Astfel de produse se aseaza cat mai armonios pe corpul acestor femei. Doamnele cu un tip de corp triunghi, pot cumpara haine de blana care au curea. Accesoriul va ajuta la evidentierea taliei, facand silueta mai subtire. Daca vorbim despre blana, atunci ar trebui sa dai preferinta modelelor cu parul scurt, precum nurca, astrahan sau molton.

Articolul Tendintele modei dupa tipul de corp apare prima dată în Stiri Zilnic.