Salată Coleslaw – cea mai bună garnitură

Salata Coleslaw este una dintre cele mai apreciate garnituri. O găsești adesea la supermarket și restaurant, însă trebuie să știi cum să o pregătești chiar la tine acasă! Pașii sunt foarte simplu, iar mai jos îți spunem fiecare detaliu pentru cea mai bună salată Coleslaw!

Salată Coleslaw – rețetă pentru acasă

Salata Coleslaw sau salata de varză albă, varză roșie și morcov, cu un dressing cremos, este printre cele mai consumate garnituri. Se potrivește foarte bine cu preparate grill sau pui și constituie o masă sățioasă, numai bună pentru prânz ori cină. Află cum să faci salată Coleslaw acasă!

Varza trebuie tăiată fideluță, indiferent că alegi varză albă sau varză roșie ori ambele, iar morcovul trebuie ras pe o răzătoarea medie sau mare. Ceapa se toacă foarte mărunt, cât de mult posibil.

Legumele se pun într-un vas mare și le vei amesteca puțin. Într-un bol mai mic se combină maioneza, laptele bătut, laptele și muștarul cu restul de ingrediente. Tot acest amestec se pune peste legume și amestecați bine.

Salata Coleslaw se pune la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte de servire. Este ideală pentru masa de prânz în combinație cu orice alt preparat din carne!

Salată Coleslaw - rețetă pentru acasă

Salată Coleslaw – rețetă pentru acasă

Poftă bună!