Cheesecake oreo fără coacere – rețetă pas cu pas

Un desert rapid și extrem de gustos, care nu necesită coacere. Îndrăgit de copii și de aduți deopotrivă, toți îți vor aprecia rețeta de cheesecake! Perfect pentru zilele toride în care nu vrei să deschizi cuptorul, dar și oricând ai poftă de ceva dulce, învață cum să faci cheesecake oreo fără coacere. 

Cheesecake oreo fără coacere

Un desert care nu necesită coacere și nici mult timp de pregătire, dar gustul este cu adevărat special. Te învățăm pas cu pas cum să faci cheesecake oreo fără coacere.

Cheesecake oreo fără coacere

Cheesecake oreo fără coacere

Rețetă pas cu pas de cheesecake cu biscuiți oreo

Cu ajutorul unui robot de bucătărie, sfarama biscuiții Oreo. Adaugă untul topit și zahărul, amestecă bine până la omogenizare. Cu ajutorul unei linguri, tapetează o tavă cu blatul mai devreme obținut. Dă la frigider pentru cel puțin 30 de minute și apucă-te de umplutură.

Bate mascarpone-ul și zahărul (nu prea mult) până se omogenizează. Dă deoparte. Bate smântâna pentru frișcă cu zahărul pudră până se întărește. Încorporează treptat crema de brânză peste frișcă cu ajutorul unei spatule.

Amestecă ușor și cu mișcări largi până la omogenizare. Tot cu spatula, încorporează și biscuiții Oreo sfărâmați.Toarnă umplutura peste crusta din congelator. Dacă vrei, poți decora cu extra biscuiți sau fructe proaspete. Dă totul la frigider pentru cel puțin 4 ore înainte de servire.

Alte rețete de cheesecake-uri delicioase:

Cheesecake cu zmeură;

Cheesecake foarte simplu.