Gogoșari în Suc de Roșii-Reteta Video

 Gogoșari în Suc de Roșii

Acești Gogoșari în Suc de Roșii-Reteta Video i-am preparat anul acesta pentru întâia oară și am fost foarte încântată de ei, fapt ce s-a văzut că după prima tură am mai pregătit încă două porții. Inițial am fost sceptică când am primit rețeta de la domnul Ghiță, dar am zis că încercarea moarte nu are. Și uite că dupa prima tură care s-a mâncat în 3 zile am mai pus două ture să mai ramână și pentru zilele de iarnă câteva borcănele în cămară.

O altă rețetă care este printre preferatele mele este rețeta Gogoșari în sos de muștar, dar si Gogoșarii în suc proriu este în lista preferințelor noastre. Rețetele le gasiți dând clic pe titlul din imaginile de mai jos.

Pentru a va ușura munca vă punem și filmulețul Video – Gogoșari în Suc de Roșii – Reteta Video, unde puteți vedea cum se prepară in pași această rețetă!

Gogoșari în Suc de Roșii – Reteta Video – Ingrediente

5 kg gogoșari
1 cană cu apă
1 cană cu zahăr
1 cană cu ulei
2 căni cu oțet
2 linguri boabe muștar
1 lingură piper măcinat
2 foi de dafin intregi
1,5 l suc de roșii ( bulion cum se zice pe la noi prin Crisana)
(cana folosita este de 250 ml)

Gogoșari în Suc de Roșii – Reteta Video – Preparare

Gogoșarii spălați și curățați se taie fâșii cât mai egale. Se pune in cratița de inox apa, uleiul, otețul, sucul de roșii, condimentele, zahărul, sarea și se amestecă. Se fierbe timp de 15 minute după care se adaugă gogoșarii tăiați și se amestecă cu sosul existent.

Gogoșari în Suc de Roșii-Reteta Video

Se lasă la fiert timp de 25 de minute amestecând mereu.
Gogoșarii astfel preparați dupa 25 de minute sunt gata făcuți. Se pun in borcane sterilizate și se închid cu capace. Borcanele închise se întorc cu capul in jos pentru 2-3 minute după care se pun între pături la dunst uscat până a doua zi.
A doua zi se scot de la dunstul uscat și de acum se pot servi acești minunați Gogoșari în suc de roșii!!!

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram . 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!! 

0 Shares