Sandvis picant cu mini ciabatta

Sandvis picant cu mini ciabatta

Pentru doua portii de Sandvis picant cu mini ciabatta avem nevoie in primul rand de doua bucati de mini ciabatta. Poate sa fie ciabatta simpla sau cu masline in functie de preferintele fiecaruia. Se pregateste si acest sandvis destul de repede si este perfect de pus pentru pachetele la servici. Poate fi si o gustare consistenta pentru pranz sau cina daca nu avem chef de gatit. Alte retete cu sandvisuri pe care vi le recomandam cu drag ar fi sandvisul cu avocado si bacon, sandvisul cald, dar si sandvisul cu fructe si cascaval. Aceste retete le gasiti dand clic pe titlul din imaginile de mai jos.

Sa vedem de ce avem nevoie pentru a prepara acest sandvis.

Sandvis picant cu mini ciabatta

Sandvis picant cu mini ciabatta – Ingrediente

2 bucati mini ciabatta simple sau cu masline
200 g mix de masline
cateva felii de sunca cruda afumata, bacon
felii de carnati picant
ardei iute murat( optional)
12 felii Cascaval Desenvis-Delaco
rucola

ingrediente

Sandvis picant cu mini ciabatta – Preparare

Ciabatta se taie in doua pe lungime. Mixul de masline se marunteste in robotul de bucatarie ( sau putem sa il dam prin masina de tocat carne cu ciurul marunt). Maslinele maruntite se pun in mod egal pe cele doua jumatati de ciabatta.

preparare

Deasupra maslinelor maruntite asezam cat mai des felii de carnati picant, un rand de bacon( sunca cruda afumata), un rand de felii de cascaval, felii de ardei iute murat. Totul se acopera cu rucola si un alt rand de cascaval. Se acopera cu celelalte jumatati de ciabatta, se preseaza usor, se aseaza intr-o tava pe hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit pana cand cascavalul se topeste si ciabatta se prajeste frumos.

Sandvis picant cu mini ciabatta

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram . 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!! 

0 Shares