Spaghete cu sos de roşii

Când nu ai suficient timp să gătești, dar vrei să îți impresionezi musafirii ori membrii familiei, îți recomandăm să încerci rețeta de spaghete cu sos de roșii. Extrem de gustoase, spaghetele se pregătesc foarte repede și, chiar dacă sunt făcute din puține ingrediente, sunt o porție sățioasă pentru prânz ori cină.

Rețetă spaghete cu sos de roșii:

Când vrei să pregătești rapid un fel principal de mâncare, pastele sunt întotdeauna o soluție. De data aceasta îți propunem o rețetă de spaghete cu sos de rosii. Iată care sunt pașii:

1. Se spală roşiile şi se curăţă de codiţe. Se cufundă în apă clocotită, iar când coaja începe să se desprindă, se scurg, se lasă la răcit şi se taie în cubuleţe mici.

2. Ceapa se curăţă, se spală şi se rumeneşte uşor într-o tigaie în puţin ulei. Se adaugă apoi roşiile, busuiocul şi se condimentează cu sare şi piper. Se lasă în continuare la foc mic, încă 30 de minute, până ce sosul începe să scadă.

3. Între timp, se fierb spaghetele în apă cu puţină sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurg şi se pun peste sosul de roşii şi se amestecă bine.

4. Se scot apoi pe farfurie şi se ornează cu bucăţi de parmezan şi frunzuliţe de busuioc.

Ai pregătit cea mai simplă rețetă de spaghete cu sos de roșii!

Spaghete cu sos de roșii

Spaghete cu sos de roșii

Îți recomandăm să încerci să pregătești și următoarele rețete de paste: