Gustari cu branza si somon afumat

gustari cu branza si somon afumat
Gustari cu branza si somon afumat
Aperitivele fac deliciul meselor festive. Sunt mici gustari in foarte multe combinatii de branzaturi cu produse din carne, peste sau orice alte ingrediente delicioase.
Pentru a pune in valoare branza pufoasa cu hrean, de la Delaco, am ales sa o combin cu sfecla rosie coapta si somon afumat.
Trebuie sa va spun ca aceasta branzica este perfect asezonata, dupa parerea mea nu mai trebuie adaugat nimic la ea. Gustul ei intens de hrean se combina perfect cu sfecla rosie coapta si somonul afumat.
Se fac extrem de usor, e de preferat sa fie montate cu putin timp inainte de a fi servite fiindca sfecla tinde sa coloreze crema de branza.Daca va place sfecla, somonul si hreanul …atunci va recomand sa incercati aceste aperitive!!
gustari cu branza si somon afumat

Gustari cu branza si somon afumat- Ingrediente

Pentru aceste mici gustari aveti nevoie de :
crema de branza pufoasa cu hrean- Delaco
sfecla rosie, coapta
somon afumat
paine neagra cu seminte
marar
gustari cu branza si somon afumat

Cum se pregatesc aceste- Gustari cu branza si somon afumat

Painea se taie felii si se prajeste in prajitorul de paine, apoi se decupeaza in mici cercuri cu ajutorul unui decupator de prajituri.
Se ung cu un strat subtire de crema de branza si se aseza deasupra fiecaruia cate o felie de sfecla rosie de marimea crutonului de paine.
Peste feliile de sfecla sa face cate o avelina din crema de branza pufoasa cu hrean apoi se decoreaza cu fasii de somon afumat si marar verde.
Se pot consuma imediat !!

Pofta buna!!

0 Shares