Pizza cu Ciuperci si Mozzarella

Pizza cu Ciuperci si MozzarellaPizza cu Ciuperci si Mozzarella
O pizza simpla cu ingrediente la indemana ce se prepara rapid si este delicioasa cu Mozzarella Gourmet. Mozzarella este de fapt cireasa de pe tort. Este cea mai simpla pizza de pana acum pregatita. Carnita deloc doar legume si Mozzarella Gourmet. Noul trend este sa faci pizza acasa. Este foarte simplu! Incearca si tu! Cu aceasta reteta nu vei da gres! Poti sa iti pui pe pizza ce doresti, sa combini ingredientele dupa placul si pofta ta ! Si acasa poti pregati cea mai buna Pizza !

Ai incercat Blatul de Pizza al Bucatareselor Vesele ? Daca nu, e timpul sa il incerci. Mereu iti vei pregati Pizza acasa ! Incearca combinatia de Mozzarella Gourmet, Ananas , si prosciutto, sau incearca aceasta Pizza ovo lacto vegetariana pentru inceput. Asteptam impresiile tale despre pizza si despre blatul de pizza pe care il folosim de ani de zile.

Fa si tu Pizza Acasa ! E floare la ureche !
Reteta aluatului de Pizza o gasiti la Reteta Blat Pizza, este un aluat dospit la rece care este crocant si totodata pufos si de fiecare data data iese perfect. Va recomandam sa rasfoiti si alte retete cu produse Delaco la sectiunea Retete Delaco.

Ingrediente Pizza cu Ciuperci si Mozzarella

Aluat pizza ( vezi Reteta Blat Pizza )
ciuperci champignon
rosii cherry
masline negre, rosii
ardei capia sau ardei gras
ceapa verde
Mozzarella Gourmet-Delaco
oregano,sare,ketchup

Preparare Pizza cu Ciuperci si Mozzarella

Aluatul de pizza il preparati ca in reteta, Blat de Pizza si il lasati la dospit la frigider 15-20 minute. Rupeti din aluat si ungeti cu ulei de masline forma de pizza si intindenti aluatul in forma. Ungeti aluatul cu ketchup picant, peste puneti ciuperci feliate, ceapa verde taiata rondele, rosii chery taiate in patru, masline rosii, negre, ardei capia taiat rondele.
Pizza cu Ciuperci si MozzarellaPresarati cu sare si oregano si deasupra puenti Mozzarella Gourmet razuit din abundenta. Dati forma cu pizza la cuptorul preincalzit pana blatul este frumos rumenit si mozzarella s-a topit. Simplu si cu gust !

Pentru alte retete de pizza rasfoiti sectiunea cu Retete cu Paste si Pizza, unde speram noi sa gasiti si alte retete pe gustul vostru.

Pizza cu Ciuperci si MozzarellaVeti gasi retete cu supe, mancaruri, aperitive, deserturi, torturi si prajituri, toate cu diferite branzeturi din gama Delaco. Sa va fie mai usor  sa le cautati in blog pe partea dreapta aveti la indemana un banner ce indica Retetele Delaco. Un simplu clic si veti gasi cele mai delicioase retete !
Spor la gatit !