Care sunt piesele ESENȚIALE pentru garderoba ta de toamnă! Iată ce nu trebuie să ratezi sezonul acesta

Dulapurile de tip „capsulă” sunt la modă, iar asta din motive întemeiate – sunt simple și elegante atunci când sunt executate corect. Iată care sunt primele 8 elemente esențiale de toamnă de care are nevoie fiecare garderobă și care te pot ajuta să treci prin întregul sezon de toamnă, fără a fi nevoie să cumperi nimic în plus!

Ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta de toamnă?

1. Pantalonii din piele artificială. Aceștia sunt o piesă de bază atât de grozavă pentru un dulap de toamnă. Pantalonii, în sine, sunt deja minunați, dar pielea artificială îi face să devină o versiune elevată a unui clasic confortabil. Aceștia arată superb cu papuci, cizme peste genunchi și pantofi sport. În plus, sunt atât de confortabili!

2. Botine. Poate o fată să aibă prea mulți papuci? Nu răspunde la această întrebare. Sezonul botinelor este sezonul preferat al femeilor, iar specialiștii susțin – pe deplin – să ai mai multe perechi de ghete de damă, așa cum sunt cele de la Kalapod.net, care se pretează la nenumărate ținute. Există un tip de botină pentru fiecare picior, indiferent de stilul tău personal!

3. Pulovere. Vremea de pulovere este cea mai bună vreme și vei putea găsi orice scuză pentru a-ți lua un tricot gros în timpul toamnei. În sezonul rece, un pulover frumos cu blugi comozi înlocuiește un tricou alb cu blugi lejeri – aceasta este o versiune mai caldă a unei astfel de ținute clasice.

4. Geaca din piele întoarsă/piele. O altă piesă esențială de toamnă este o jachetă de piele sau o jachetă de piele artificială. Aceasta este o piesă grozavă pe care să o ai nu numai pentru zilele mai casual, ci și pentru a îmbrăca o ținută de toamnă, fără a fi nevoie să depui prea mult efort! Jachetă din piele neagră, blugi negri, papuci negri și boom! — arăți impecabil și gata de orice întâlnire.

5. Rochii de tip pulover. Nu trebuie să exagerezi cu rochiile și fustele de toamnă, deoarece este timpul ca blugii să strălucească. Cu toate acestea, a avea cel puțin una sau două rochii de tip pulover, pe care le iubești, este întotdeauna o opțiune grozavă, mai ales pentru întâlniri. Poartă-l cu cizme peste genunchi și vei avea parte de un look incredibil.

6. Blugi. 99,9% din timp, femeile aleg o pereche de blugi atunci când se pregătesc pentru zi. Deși majoritatea dintre ele iubesc, apreciază și dețin o mulțime de rochii și fuste, întotdeauna aleg – cu preponderență – blugii. Picior drept, skinny, boyfriend, talie mare, talie mijlocie, albastru, negru, alb – aceștia sunt câțiva dintre blugii preferați, pe care femeile îi poartă tot timpul.

7. Adidași. Atunci când nu simți să porți botine, este optim să ai câțiva pantofi sport pentru sezonul de toamnă. 

8. Cardigane. Cardiganele lungi reprezintă piesa de bază pentru „stratificarea” de toamnă. Sunt atât de ușor de adăugat la un maiou sau un tricou basic pentru un pic de căldură, fără a fi prea voluminoase. În plus, se potrivesc perfect sub o haină, atunci când începe să fie cu adevărat rece!

Așadar, acestea sunt piesele de toamnă care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Cu ajutorul lor, nu doar că te vei proteja de frigul de afară, dar vei arăta și cât se poate de bine.

Sursa foto: unsplash.com

Articolul Care sunt piesele ESENȚIALE pentru garderoba ta de toamnă! Iată ce nu trebuie să ratezi sezonul acesta apare prima dată în Stiri Zilnic.