Ce functii vei intalni la cele mai noi dispozitive de spionaj?

Tehnologia nu se opreste niciodata din evoluat, asa ca pe masura ce timpul trece, apar dispozitive din ce in ce mai performante, cu functii la care oamenii nici nu s-ar fi gandit pana la momentul respectiv. Aceste obiecte le ofera posibilitatea sa fie intotdeauna la curent cu ce se intampla in locuinta lor, in masina sau la birou.  

Printre dispozitivele care au evoluat cel mai mult in ultimii cativa ani se numara celebrele microfoane spion. La baza lor sta un concept destul de simplu: in interiorul unui obiect aparent obisnuit, se afla un microfon, care se poate activa prin apelarea cartelei. Materialul audio captat de microfon o sa fie inregistrat si va ramane pe cardul de memorie din interiorul dispozitivului. 

Cum poti afla daca dispozitivul este mutat de la locul lui? 

Cele mai noi modele de microfoane spion vin cu senzor de miscare, sunet si prindere cu sensibilitate reglabila, iar daca dispozitivul este desprins, persoana careia ii apartine va primi un mesaj prin SMS sau un apel telefonic. La fel se intampla si in cazul in care cineva vorbeste in apropierea acestuia, sau cand se pune in miscare. 

Accesul la dispozitiv este securizat cu parola, asa ca numarul inregistrat este singurul care va avea acces la el. De aceea, cei care il folosesc nu vor trebui sa-si faca probleme in legatura cu cine poate accesa materialul strans si in plus, vor fi mereu constienti de starea dispozitivului. 

De ce sa optezi pentru cele mai noi modele de pe piata? 

Chiar daca nu sunt cele mai accesibile din punct de vedere al pretului, modelele noi din gama de dispozitive de spionaj ies in evidenta datorita functiilor pe care le au. Mai mult decat atat, sunt si rezistente la apa, iar pachetul vine cu benzi adezive pentru a acoperi ledul indicator, ceea ce le face imposibil de observat cu ochiul liber. 

In concluzie, cei care se confrunta cu o problema delicata si au nevoie de un produs care sa-si faca treaba, au la dispozitie o gama variata cu cele mai noi dispozitive de spionaj. 

Articolul Ce functii vei intalni la cele mai noi dispozitive de spionaj? apare prima dată în Stiri Zilnic.