Muşchiuleţ de porc la tavă

Un fel principal de mâncare, ce se pregătește cu minim de efort și poate fi servit alături de o salată ușoară de legume. Urmărește mai jos rețeta de mușchiuleț de porc la tavă. Vezi de ce ingrediente ai nevoie, dar și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Rețetă mușchiuleț de porc la tavă:

Carnea de porc este unul dintre cele mai consumate alimente. Se pregătește și se consumă într-o varietate de feluri, iar gustul este cu adevărat delicios. Mai jos ți-am pregătit o rețetă sănătoasă care are în prim plan mușchiul de porc. Vezi cum poți face la cuptor, mușchiuleț de porc la tavă, o porție de mâncare pentru întreaga familie!

Ai nevoie doar de câteva ingrediente, ia mușchiulețul este gata într-un timp scurt și fără efort. Este rețeta ideală atunci când ai musafiri și îți dorești să îi impresionezi, dar și atunci când vrei să îți surprinzi familia cu un preparat sățios și extrem de gustos. Așadar, iată cum faci cel mai bun mușchiuleț de porc la tavă!

1. Pentru început, muşchiul de porc se spală bine în 2-3 ape, apoi se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie.
2. Mușchiulețul se condimentează bine cu sare şi piper, dar și alte condimente pe care le preferi (spre exemplu, boia de ardei dulce) şi apoi se pune la rumenit într-o tigaie, cu puțin ulei bine încins.
3. Se întoarce de pe o parte pe alta, până când mușcjiulețul capătă o pojghiţă aurie, apoi se pune într-o tavă, la cuptor.
4. Separat, se prepară sosul din ulei, vin alb, se mai adaugă sare şi piper, după preferinţă, şi se toarnă peste mușchiulețul de porc din tavă.
5. Se presară crenguţe de rozmarin, se acoperă cu un capac şi se lasă să se înăbuşe. Asta-i tot!

Mușchiuleț de porc la tavă cu garnitură de cartofi

Mușchiuleț de porc la tavă cu garnitură de cartofi

Rețeta de muşchiuleț de porc la tavă se serveşte cu diferite garnituri din legume, cartofi și murături asortate.