Clatite americane cu branza pufoasa si prosciutto

Clatite americane cu branza pufoasa si prosciuttoClatite americane cu branza pufoasa si prosciutto Pentru micul dejun langa o cafeluta sau o cana cu lapte zic ca este micul dejun perfect. Stim cu totii ca micul dejun este masa cea mai importanta din zi si ar fi indicat sa nu o sarim.

Si vorba aceea, cu burta plina altfel vede omul lucrurile !
Deci va rugam sa nu sariti peste cea mai importanta masa din zi si sa incercati aceste Clatite americane cu branza pufoasa si prosciutto!

Venim si cu alte numeroase retete pe baza de branzeturi in sectiunea Retete Delaco, unde gasiti aperitive, gustari, feluri principale, supe, prajituri cu coacere, prajituri fara coacere, deserturi rapide, toate cu produse lactate.

Ingrediente Clatite americane cu branza pufoasa si prosciutto

Vedeti cum se prepara AICI clatitele americane ( lasati deoparte zaharul)
1 cutie cu Branza Pufoasa cu Verdeata-Delaco
cateva felii de prosciutto
putin unt si ulei pentru prajit
patrunjel verde pentru ornat

Clatite americane cu branza pufoasa si prosciutto

Preparare Clatite americane cu branza pufoasa si prosciutto

Pregatiti compozitia pentru clatite dupa RETETA . Se coc exact ca in reteta data. Se prajesc feliile de prosciutto intr-o tigaie pe unt incins la care punem si putin ulei. Feliile prajite se scot deoparte si incepem sa asamblam micul dejun cu clatite americane

Clatite americane cu branza pufoasa si prosciuttoSe pune o clatita americana pe farfurie se unge din abundenta cu branza pufoasa cu verdeata. Se presara cu patrunjel verde taiat marunt, se pun cateva felii de prosciutto prajit. Asezam o alta clatita unsa cu branza pufoasa, prosciutto, clatita unsa si deasupra ornam cu branza pufoasa si felii de sunca prajite.

Se servesc calde alaturi de o cana mare cu ceai sau lapte sau o cafea fierbite.

Poate va interesaza si Clatitele Americane cu Legume, un alt preparat foarte bun pentru micul dejun sau cina. Sau poate va doriti desertul zilei care se prepara foarte repede si usor, Clatite Americane cu sos de portocale !
Pofta Buna !