Afla ce fac partenerii, angajatii sau copiii cu microfoane spion

Daca parintii fac tot posibilul pentru a proteja adolescentii de toate pericolele cu care se confrunta copiii si adolescentii in lumea digitala moderna, angajatorii vor sa stie cum se comporta angajatii lor cu clientii si ce fel de conversatii au in absenta unui director, folosind microfoane spion

Persoanele care sunt intr-o relatie, in special sotii, au tendinta de a fi suspiciosi fata de activitatile partenerului lor atunci cand nu sunt acasa. De asemenea, atunci cand vine vorba de copiii mici si adolescenti, tehnologia moderna precum telefoanele mobile, computerele si tabletele ofera tinerilor atat de multa libertate de a explora lumea pe deplin, folosind multitudinea de aplicatii de mesagerie sociala precum Instagram, Yahoo, Facebook, Line, Skype, Whatsapp si multe alte asemenea. Aceste aplicatii de retele sociale ofera o gama larga de oportunitati de a interactiona cu oameni din intreaga lume. Isi pot schimba contactele si apoi pot suna si programa intalniri in viata reala. 

Pericole tehnologice la tot pasul

Telefonul mobil si tehnologia computerelor sunt fara indoiala o piesa extrem de convenabila de gadgeturi si dispozitive care servesc incredibil de uman. Mai mult, aceste piese de creaturi tehnologice sunt undeva o problema pentru adolescenti, angajatori si chiar pentru soti. De aceea, ai nevoie de microfoane spion. 

Angajatorii au investit in echipamente ale companiei, cum ar fi telefoane mobile pentru reprezentantii serviciului pentru clienti si PC-uri pentru munca creativa. Pe aceste dispozitive, ei pot folosi mesagerii instant pentru a interactiona unul cu celalalt pentru o comunicare rapida, mai degraba decat sa stea mereu si sa vorbeasca intre ei. 

Dar, pe de alta parte, un angajat foloseste aceste dispozitive pentru uz personal in timpul orelor de lucru si converseaza la telefon pentru a pierde timpul de lucru. In cele din urma, acest lucru dauneaza intregului mediu de lucru si productivitatea companiei incepe sa scada. Pentru a urmari ce fac angajatii in timpul orelor de lucru, ai nevoie de microfoane spion.

Neincrederea sau lipsa de incredere intre parteneri si soti

Cresterea inselaciunii cibernetice a creat un deficit de incredere in randul oamenilor in relatiile lor. In special, sotii devin nesiguri atunci cand partenerii petrec conversatii lungi pe telefon si telefonul lor pare constant ocupat. 

Ulterior, sotii au multe rezerve cu privire la activitatile telefonice ale partenerului lor si atunci cand ajung sa cunoasca usurinta de a urmari sexul opus prin intermediul aplicatiilor de socializare, devin mai nesiguri si frustrati mental de a fi inselati de partenerii lor. Cu toate acestea, ei cauta mereu sa cunoasca realitatile ascunse, utilizand microfoane spion.

Pentru problemele reale pentru parinti, angajatori si soti, exista microfoane spion care sunt o modalitate de a asculta conversatiile copiilor si adolescentilor, computerele angajatilor si smartphone-urile. Sotii vor afla daca partenerii ii inseala, iar parintii vor afla ce fac copiii lor. Ascultarea live le permite utilizatorilor sa asculte sunetele si conversatia prin castile dispozitivului. 

Acest lucru ii ajuta pe parinti sa cunoasca conversatiile ascunse ale copiilor si adolescentilor, precum si pe soti sau parteneri de cuplu sau de afaceri si in timp real. In caz de urgenta, ii va ajuta pe parinti sa stie ce se intampla cu adolescentii si pot folosi, de asemenea, urmarirea locatiei prin GPS pentru a afla locatia exacta in cazul in care s-au pierdut. 

Articolul Afla ce fac partenerii, angajatii sau copiii cu microfoane spion apare prima dată în Stiri Zilnic.