Banda led – Un mod unic de a ilumina interioarele.

Benzile LED sunt o alternativă populară și accesibilă la luminile tradiționale. Ele sunt disponibile în mai multe culori, astfel încât vă puteți asorta cu ușurință la decorul casei sau al biroului dumneavoastră! Aceste dispozitive LED flexibile emit lumină fără căldură, ceea ce înseamnă că sunt sigure pentru a fi utilizate în preajma copiilor În plus, aceste mici frumuseți durează mai mult decât becurile obișnuite – până la 50 de mii de ore față de 8-10 sute.

Avantaje ale benzii led

Popularitatea și importanța iluminatului cu LED-uri în designul interior a crescut exponențial în ultimii ani. Acest lucru se datorează capacității sale nu numai de a crea o atmosferă unică, ci și de a oferi versatilitate prin posibilitatea de a personaliza culorile sau stările de spirit pentru orice eveniment prin simpla apăsare a unui buton de pe telefonul dumneavoastră!

Benzile cu leduri au multe avantaje. Acestea sunt flexibile, astfel încât le puteți utiliza pentru a crea linii de lumină izbitoare în orice cameră, iar dimensiunile lor mici înseamnă că pot fi ascunse în mod inteligent în elementele încorporate. În funcție de ideile și cerințele dumneavoastră, benzile cu leduri pot fi folosite ca element decorativ sau ca iluminare principală într-o cameră.

Banda LED sunt o soluție interesantă, deoarece nu ocupă prea mult spațiu și pot fi bine ascunse. Nu necesită prea multă energie electrică și pot fi împărțite cu ușurință în bucăți mai mici prin tăiere. Ideile de utilizare a acestora sunt numeroase. Verificați kiturile noastre de benzi LED gata făcute!

Care este densitatea de diode? Care este semnificația acestei proprietăți?

Densitatea diodelor nu este nimic mai mult decât numărul de diode care sunt amplasate de-a lungul unei anumite lungimi de bandă de leduri. Dimensiunea caracteristică pentru cele mai ieftine modele este de 30 de unități pe metru. În schimb, cea mai populară densitate este de 60 de LED-uri pe metru. Nu uitați că, cu cât densitatea este mai mare, cu atât mai mare este calitatea și luminozitatea luminii. Mai jos veți găsi o listă cu cele mai populare 5 densități de diode:

  • bandă cu leduri 30 de diode pe metru,
  • bandă led 60 LED-uri pe metru,
  • bandă led 120 LED-uri pe metru,
  • bandă cu leduri cu 240 de LED-uri pe metru,
  • bandă cu leduri cu o densitate mai mare de 240 de leduri pe metru.

Articolul Banda led – Un mod unic de a ilumina interioarele. apare prima dată în Stiri Zilnic.