Pergola retractabila optiune smart pentru un design placut si usor de intretinut

Pergolele pot veni intr-o varietate de stiluri si dimensiuni diferite, dar au acelasi scop principal: sa protejeze proprietarii de conditiile dure de vreme. Acest lucru ar putea veni sub forma unui adapost in mijlocul unei ploi de primavara sau a unui strat de protectie pentru a bloca razele dure ale soarelui in timpul verii.

Curatarea generala va ajuta la mentinerea pergolei tot anul. Asadar, un detergent universal cu apa calda si o perie moale sunt suficiente pentru a curata murdaria si resturile. 

Atunci cand apar crapaturi si fisuri in lemn, este recomandat retusul, prin folosirea unei picaturi de vopsea, furnizata alaturi de pergola.

Alco Group prezinta in cadrul magazinului online, o varietate impresionanta de pergole, care nu doar ca arata foarte bine, ci sunt si usor de intretinut.

Care sunt pasii de urmat, pentru intretinerea unei pergole

Efortul de munca necesar, de a fi depus, pentru a mentine pergola in stare excelenta difera in functie de materialul folosit la constructia acesteia. 

Toate pergolele, indiferent de marca sau model, trebuie curatate in mod regulat. Curatarea regulata nu numai ca previne acumularile, dar imbunatateste si aspectul general al structurii. 

Un amestec general de sapun usor si apa este suficient pentru a rezolva majoritatea murdariei si a resturilor care s-au acumulat pe structura pergolei. Trebuie totusi evitata folosirea materialelor abrazive dure, deoarece acestea pot zgaria si deteriora finisajul structurii, in special cele realizate din materiale de finisare din metal sau plastic. Periile cu peri moi ar trebui sa fie suficiente pentru a indeparta acumularile fara a perturba finisajul.

Trebuie remarcat faptul ca unele materiale sunt mai sensibile decat altele. In timp ce masinile de spalat cu putere sunt o modalitate excelenta si convenabila de a indeparta rapid murdaria si resturile de pe pergolele din metal si din stil vinil, acestea pot provoca daune notabile constructiilor din lemn natural.

Asadar, acest avantaj al necesitatii unei igienizari rare, dar usor de realizat, este iarasi un atu in momentul in care o persoana alege sa faca o astfel de achizitie.

Articolul Pergola retractabila optiune smart pentru un design placut si usor de intretinut apare prima dată în Stiri Zilnic.