Pasca fara zahar cu aluat de cozonac

Asa cum e traditia, pe masa de Pasti nu trebuie sa lipseasca cozonacul si pasca pe langa friptura de miel, drobul si ouale rosii.
Dar fiindca unora dintre noi nu ne permite sanatatea sau chiar nu dorim sa consumam zahar si faina alba, astazi va propun o reteta de pasca ce nu contine nici unul dintre aceste ingrediente.
Pasca fara zahar cu aluat de cozonac este pregatita cu KetoMixul pentru cozonac-Fit Food, un amestec de fibre de bambus, faina de migdale si tarate psyllium, indulcitorul eritritol si alte ingrediente sanatoase.
NoSugar Shop alaturi de Oale si Tigai ne-au propus sa participam la campania „Parfum de Cozonac #farazahar” pregatind o pasca sau cozonac pentru masa de Pasti.
Am ales sa pregatesc o pasca, am fost tare curioasa daca are acelasi gust ca si pasca traditionala, sincer se apropie foarte mult si am fost tare incantata de rezultat.
Daca va place pasca mea, m-as bucura sa apreciati postarea de pe pagina Facebook si Instagram, cea mai apreciata postare din campanie va primi un premiu din partea organizatorilor. Multumesc!!