Paste mediteraneene cu rosii si masline

 Paste mediteraneene cu rosii si masline

 Paste mediteraneene cu rosii si masline

Aceste Paste mediteraneene cu rosii si masline sunt simple si sanatoase. Este o reteta rapida de paste usor de pregatit plina de arome proaspete. Se poate pregati asa simpla cum o prezentam in cele de mai jos in Reteta Video, sau se poate adauga la paste pui, fructe de mare sau chiar si anghinare.

[embedded content]

Inainte sa ne apucam de lucru intotdeauna curatam suprafata de lucru. Si cu ce ne place noua sa facem aceasta treaba cred ca stiti deja! Cu dezinfectantul Gerpostar Plus de la prietenii nostrii Asevi. Nu-i asa ca au cele mai bune produse de curatat?

Daca va plac si voua produsele Asevi, puteti beneficia de o reducere de 15% la orice comanda faceti pe www.asevi.ro, daca introduceti CODUl – „BUCATARESELEVESELE” !!!!

produse asevi

produse asevi

Cu Cocktail Holidays mi-am ales destinatia pentru vacanta din septembrie si cu siguranta in bagaj, voi pune detergentul, balsamul de rufe si solutia de scos pete, caci am un talent inascut sa patez hainele cu mancare.

Daca in Kaufland, Mega Image, Cora, Metro, La Doi Pasi, Economat si in magazinele de cartier sunt listate abia cateva produse, pe magazinul online sunt listate 120!

Alte retete cu paste gasiti mai jos daca dati clic pe titlul din imagini.