Mini tarte cu crema de branza si fructe

Mini tarte cu crema de branza si fructe

Aceste Mini tarte cu crema de branza si fructe pot spune ca sunt desertul cel mai usor de facut cand aveti pofta de ceva dulce. Crema fina de branza in combinatie cu fructele si aluatul usor crocant sigur va vor incanta papilele gustative. Se pot orna dupa placul fiecaruia cu fructe de sezon.

Iata si alte retete cu tarte ce merita incercate!

Am ales combinatia de piersici, kiwi, afine si zmeura. Aluatul fraged l-am preparat eu, dar putei sa cumparati din comert aluatul pentru tarte. Totusi cel preparat in casa este mult mai bun. Cum se prepara si ingredientele necesare pentru aluatul fraged il gasiti in postul Reteta Aluat Fraged. Va recomand cu drag sa il incercati.

Ingrediente Mini tarte cu crema de branza si fructe

Aluat fraged (Reteta o gasiti AICI!)
250 g Crema de branza Philadelphia
4 linguri zahar praf
2 plicuri zahar vanilat
100 ml frisca
Piersici din conserva-Sun Food, zmeura, afine, kiwi
forme de silicon pentru tarte

Preparare Mini tarte cu crema de branza si fructe

Pregatim aluatul fraged ca in Reteta de Aluat Fraged si il punem pentru 30 de minute la rece. Intre timp pregatim crema de branza.
Punem intr-un vas crema de branza, adaugam zahar, zahar vanilat si frisca. Cu mixerul amestecam pana se ingroase. Se lasa la rece pana coacem tartele.

Mini tarte cu crema de branza si fructe

Aluatul se intinde la dimensiunea formelor si se preseaza usor in forme. Surplusul se taie si aluatul se inteapa cu o furculita. Se pun la copt la 160 grade pentru circa 20-30 de minute. Se scot din cuptor si se lasa la racit dupa care le scoatem cu grija din forme.

Crema se pune intr-un pos cu varful rotund si se decoreaza tartele cu ea. Daca nu aveti pos puteti face un con din hartie de copt la care lasati varful mai larg. Peste crema de branza adaugati fructele taiate cubulete( piersicile, kiwi) si adaugati zmeura si afinele. Se pot decora cu ce fructe preferati.
Daca nu aveti forme mici puteti pregati o tarta intr-o forma mai mare.
Pofta Buna!

Mini tarte cu crema de branza si fructe

Va asteptam alaturi de noi si pe pagina de Instagram . 
Daca incercati retetele noastre si postati pe Instagram, puteti pune hashtag-ul #bucatareselevesele, ca sa le vedem si noi.
Ne puteti gasi si pe canalul Youtube- Bucataresele Vesele, unde va asteptam sa va abonati!!
Multumim!! 

0 Shares