Couscous dulce cu branza si ananas

Couscous dulce cu branza si ananas
Couscous dulce cu branza si ananas

Pentru micul dejun este perfect acest Couscous dulce cu branza si ananas.Iti da un plus de energie pe toata ziua si stim bine ca prima masa din zi este cea mai importanta.Se prepara rapid si este ideal pentru masa de dimineata. Deci haideti sa vedem de ce avem nevoie pentru acest fel.
Alte retete interesante gasiti in sectiunea Retete SunFood

Ingrediente Couscous dulce cu branza si ananas

125 g couscous cat mai marunt
300 ml lapte fierbinte
200 g compot Ananas cuburi-SunFood
125 branza dulce de vaci
zahar vanilat
3-4 linguri miere de albine ( poate sa fie mai mult sau mai putin)

Preparare Couscous dulce cu branza si ananas

Punem couscous-ul intr-un vas ( daca are capac cu care putem inchide ermetic e bine daca nu, nu e capat de tara). Peste couscous turnam laptele fiebinte, acoperim cu capacul vasul si lasam sa stea circa 10 minute.

Couscous dulce cu branza si ananasDupa trecerea timpului adaugam la couscous branza de vaci si mierea de albine dupa gust( la toata cantitatea de mai sus am pus 3 linguri de miere, dar fiecare puteti adapta dupa gust), zaharul vanilat si cuburile de ananas.

Couscous dulce cu branza si ananasSe amesteca si se pune in cani sau boluri. Deasupra se glaseaza cu miere si se orneaza cu bucati de fructe.Aceasta este o varianta prezentata. Acest fel se poate prepara cu diverse fructe, chiar si cu fructe confiate sau cu alune de padure, sau cu fistic.

Couscous dulce cu branza si ananasSe poate adauga la compozitie coaja de lamaie razuita, miez de pastaie de vanilie. Varietatea combinatiilor este mare. De pinde de fiecare dintre noi ce ne dorim dimineata la prima ora sa mancam.
Speram ca aceasta reteta sa fie pe placul vostru sa sa o incercati cat mai curand. Va asteptam cu impresii si diferite combinatii pe care le-ati incercat la randul vostru.
Pofta buna !!!!

0 Shares