Prajitura Rapida cu Greentella

Prajitura Rapida cu GreentellaPrajitura Rapida cu Greentella
De mult am asteptat aceasta noua gama de la Green Sugar si este cred ca completa de acum.Aceasta noua colectie de produse ne prezinta multa ciocolata belgiana indulcita cu Green Sugar. Banutii de ciocolata belgiana cu 40%, 50% si 70% cacao. Se topesc repede in creme, se pot folosi la glazuri, dar si la bauturi calde.

Cu alte cuvinte se pot adapta usor la retete. Banutii de ciocolata alba contin unt de cacao si de asemenea se pot folosi la creme si glazuri.

Vedeta acestei colectii este insa Crema de cacao cu alune si green sugar- Greentella. Poate fi consumata pe paine, la prajituri sau chiar si ca glazura sau la tiramisu.

Am ales sa va prezint o prajitura ultra rapida pregatita in nici 10 minute cu Greentella. Nu intotdeauna avem timp sa pregatim ceva dulce mai ales daca ni se anunta musafiri neanuntati. Zic ca aceasta varianta de prajitura este perfecta in astfel de situatii.  O alta retete interesanta cu crema Greentella ar fi Fursecurile cu crema Greentella.

Prajitura Rapida cu Greentella

1 ou
3 linguri green sugar(sau zahar)
1/4 lingurita praf de copt
3 linguri Crema Greentella (sau nutella)
3 linguri lapte
3 linguri ulei
4 linguri faina

Preparare Prajitura Rapida cu Greentella

Intr-un vas punem faina, oul, laptele, uleiul,green sugar (sau zaharul), praful de copt si crema Greentella. Amestecam totul cu un tel sa nu ramana cocoloase. Compozitia se pune in cani mai mici sau in 2 cani mai mari. Eu am folosit 6 canute mai mici, dar la pozat au ramas doar 3.

Prajitura Rapida cu Greentella

Canile nu se umplu decat pe jumatate. Se pun la cuptorul cu microunde pentru 2 minute la temperatura cea mai mare. Se scot si se face proba cu scobitoarea. Daca pe scobitoare ramane urma de compozitie mai punem pe 30 de secunde. La mine au fost necesare 2,5 minute pentru ca prajitura sa fie coapta.

Prajitura Rapida cu Greentella

La final se poate orna cu frisca peste care putem razui banuti de ciocolata sau se poate pudra cu green sugar (zahar praf) si orna cu fructe de padure. Ultima varianta am ales-o la cererea familiei.

Prajitura Rapida cu GreentellaPot sa zic ca a iesit o prajitura pufoasa si ciocolatoasa de nici mie nu mi-a venit sa cred ochilor ca in doar cateva minute se poate prepara ceva atat de bun.
Va doresc spor la prajiturit!