Lunch Box pentru Juniori

Lunch Box pentru JunioriLunch Box pentru Juniori
Pentru parinti cred ca va fi utila aceasta idee prezentata cu lunch box. Pentru juniorii care merg la scoala se poate pregati usor gustarea pentru scoala. Nu numai juniorii pot beneficia de acest lunch box ci si adultii care nu pot sa paraseasca locul de munca.

Zic eu ca ideea nu este rea si preparatele prezentate sunt destul de consistente. Pe langa crema de branza pane, pastele cu sos de branza si bacon un ciorchine de strugure, un mar sau o para isi gasesc locul. Pentru prepararea acestui lunch box am folosit Crema de branza -Puterea Leului, si branza Gouda – Ursuletii Poznasi de la Delaco din gama Toni Junior.

Sa vedem de ce ingrediente avem nevoie pana la urma pentru realizarea acestui Lunch Box pentru Juniori.

Ingrediente Lunch Box pentru Juniori

1 pachet Branza Gouda -Ursuletii Poznasi – Delaco
1 cuite cu Crema de Branza – Puterea Leului – Delaco
150 g paste
100 g bacon sau sunca taraneasca
1/2 ardei gras rosu
150 ml smantana de gatit
sare si piper alb dupa gust
1 lingura unt Lurpak
1 ou
faina si pesmet
ulei pentru prajit
rosii chery
fructe

Lunch Box pentru Juniori

Preparare Lunch Box pentru Juniori

Preparare Paste cu sos de branza 

Pastele se fierb in apa cu sare. Intre timp pregatim sosul. Incingem untul si prajim pe el 2-3 minute sunculita (baconul) taiat cubulete. Adaugam ardeiul gras taiat si el cubulete. Continuam sa calim 1-2 minute dupa care adaugam 5 ursuleti poznasi .

Lunch Box pentru Juniori

Cand branza se topeste adaugam smantana de gatit si lasam sa fiarba doua trei clocote. Condimentam cu sare si piper alb macinat. Pastele fierte si scurse se adauga la sosul de branza. Se amesteca si se pune in cutia pentru gustarea de pranz. Peste se aseaza 1 ursulet poznas pentru a face mai atractiv pentru copilasi preparatul.

Lunch Box pentru JunioriCrema de branza pane

Foarte simplu de preparat si foarte gustos. Este o crema de branza foarte fina ce nu necesita alte condimente ea fiind foarte gustoasa. Bucatile de crema de branza-Puterea Leului, se dau prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei incis rapid dupa care se scot pe servete de hartie. Se aseaza in celalat compartiment al cutiei. Alaturi putem adauga rosii chery.

Lunch Box pentru Juniori

Pentru ca totul sa fie asa cum scrie la carte trebuie sa avem si un desert dupa un asa pranz copios. Va recomandam sa puneti un ciorchine de strugure, un mar, o para, sau orice fruct credeti ca piticului dumneavoastra ii este pe plac.

Pentru alte retete delicioase va recomandam sa rasfoiti sectiunea cu Retete Delaco, unde veti gasi foarte multe retete interesante cu branza. Va recomand sa cititi si reteta Cum se prepara acasa Cascavalul.