Salata cu Sos de Branza

Salata cu Sos de Branza
Salata cu Sos de Branza
Fiind vara si caldura mare pregatim ceva usor si satios. Nimic nu e mai bun decat o Salata cu Sos de Branza. In aceasta salata putem pune ingrediente dupa placul inimii. Eu am folosit ce am avut la indemana si ce stiam ca este pe placul alor mei. Dupa preparare am tinut Salata cu Sos de Branza, cateva ore la rece si a fost cina perfecta dar de ce nu, poate sa fie si un mic dejun copios.

Alte retete cu produse lactate, feluri principale, prajituri, torturi, deserturi rapide, supe le gasiti in sectiunea Retete Delaco.

Ingrediente Salata cu Sos de Branza

Morcovi
castraveti
sunca taraneasca
oua fierte
smantana(sau iaurt light)
Crema de branza cu verdeata-Grace de la Delaco
sare si piper alb dupa gustul fiecaruia

Preparare Salata cu Sos de Branza

Ouale fierte se curata si se dau pe razatoarea mica.Morcovii curatati si spalati se dau si ei pe razatoarea mica. Castravetii se spala si se dau pe razatoarea mare. Sunca se taie cubulete.

Salata cu Sos de Branza

Intr-un vas se amesteca Crema de branza cu verdeata cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper alb dupa gust.

Salata se monteaza intr-un vas si se pune la rece pentru cateva ore ca toate ingredientele sa se intrepatrunda. Incepem primul strat cu unul de castraveti , urmeaza un rand de sos, sunca taiata cubulete, sos, oua, sos, morcovi, sos si continuam pana terminam ingredientele pregatite. La aceasta salata se poate folosi porumb fiert, ciuperci, fasole verde fiarta.

Salata cu Sos de Branza

Multe alte ingrediente se pot folosi, totul depinde de imaginatia fiecaruia si de preferintele existente. Penteru mine la pregatirea sosului de branza am folosit iaurt light cu care a fost la fel de buna salata. Penteru restul familiei am folosit smantana de 12% grasime.

Salata cu Sos de BranzaPofta Buna si va dorim si spor la bucatarit !