Aperitive pentru masa de Paște

Ouă roșii, pască și friptura de miel avem toți pe masa de Paște. Dar cu ce ne servim invitații pe lângă aceste preparate de bază? Inspiră-te de aici și alege să pregătești niște aperitive delicioase, aspectuoase și care să nu te țină mult în picioare!

Dificultate mică spre medie de preparare, ieftine și gustoase. PERFECTE!

platou de brânzeturi

Cu un platou de brânzeturi bine aranjat scapi cel mai repede! Nu necesită niciun fel de preparare, așa că în 5 minute, primul aperitiv pentru masa de Paște e gata!

Cremă de brânză

O gustare sănătoasă și ușoară, perfectă pentru masa de Paște. O faci rapid din ingrediente ieftine și la îndemână. Sfat: fă multă, va fi cel mai cerut și mâncat lucru de pe masă, garantat! Vezi rețeta aici.

Inimioare cu brânză şi şuncă

Ai 30 de minute la dispoziție și un pic de răbdare? Fă cel mai simpatic aperitiv pe care îl poți servi invitaților tăi, cu minimum de efort. Vezi rețeta aici.

Lalele din roșii umplute cu brânză și castraveți

Poate cel mai spectaculos aperitiv pe care îl vei face va fi și cel mai ieftin și rapid! Piețele sunt pline de ceapă verde: Roșiile s-au ieftinit. Umplutura se face în numai 5 minute, cu atât de puțin efort că și un copil se poate ocupa de asta! Vezi rețeta aici.

5 idei de ouă umplute pentru masa festivă de Paște

Pe lângă cele roșii absolut obligatorii, ca aperitiv pentru masa de Paște poți alege să faci și niște ouă umplute. Cu ce? Îți las 5 sugestii de umpluturi delicioase, pentru toate gusturile și buzunarele, vezi rețetele aici. Pentru ouăle umplute poți folosi acele ouă pe care voiai să le vopsești dar a căror coajă s-a spart.

Ciuperci umplute cu brânză

Cea mai bună umplutură pentru ciuperci aceasta este, garantat, datorită combinației unice de brânzeturi! Un aperitiv ideal, gustos și extrem de aspectuos, pentru masa de Paște. Un lucru foarte bun la această rețetă: o poți face chiar și cu o zi înainte! Vezi rețeta aici.

salata de boeuf pentru paste

Aperitivul pe placul tuturor românilor, care nu prea lipsește de pe nicio masă festivă – fie că e vorba de Revelion, Paște sau zi aniversară. Pentru că este simplu de făcut, ușor și relativ rapid, din ingrediente care se regăsesc în cămara fiecărei gospodine. Vezi rețeta aici.

Rulouri de şuncă asortate

Un aperitiv rece super delicios, din 5 ingrediente absolut banale, la care îți pot da o mână de ajutor și cei mici. Combinația de brânză și șuncă e una dintre cele mai sigure, apreciate și gustoase. Iar împreună cu ceapa verde proaspătă de primăvară… ah, un deliciu! Vezi rețeta aici.

cuiburi cu ton

Trebuie să ai cel puțin un aperitiv pe bază de pește pe masa de Paște! Anul acesta să fie niște delicioase și aspectuoase cuiburi cu ton: Rapid de făcut, și mai rapid de mâncat! Vor fi atracția serii pentru iubitorii de pește! Gata în mai puțin de 30 de minute, dacă ai încă o pereche de mâini care să te ajute! Vezi rețeta aici.

Restul de rețete pentru masa de Paște se găsesc aici.