Vegeta marinade, secretul tău pentru friptura de Paște!

Vegeta marinade, secretul tău pentru friptura de Paște!Vegeta marinade, secretul tău pentru friptura de Paște!

Friptura de miel este unul din preparatele de bază atunci când te apuci să pregătești masa pentru sărbătoarea Pascală! Oricât am nega, trebuie să recunoaștem, parcă nu este Paștele dacă nu pregătim și o friptură de miel la cuptor sau pe grătar. O adevărată provocare pentru gospodinele care vor să își impresioneze musafirii cu rețete speciale, originale, și în special care să culeagă laude și să îi mulțumească până și pe cei mai pretențioși la mâncare.

Marinadele Vegeta de la Podravka sunt acum un ajutor de nădejde în ceea ce privește savoarea, pentru că vin sub o varietate de arome și gusturi care se îmbină perfect cu orice tip de carne, înclusiv cu cea de miel, așa cum este condimentul lichid cu usturoi pentru marinare.

Ți-am pregătit un CONCURS împreună cu VEGETA, pentru a veni în sprijinul tău cu idei de noi rețete pentru prepararea mielului. Astfel, poți caștiga 3 coșuri cu produse – oferite ca premii

În perioada 27 martie – 2 aprilie va invitam să participati la CONCURS și să parcurgeti următorii pași:

1. Dati like paginii de Facebook . 

2. Lasati un comment la postul de pe facebook  in care spuneti pe scurt „Care este secretul vostru în gătirea mielului?” si taguiti inca 2 prieteni sa participe si ei  Exemplu : Folosesc la gatirea mielului vinul rosu ! Care este secretul tau @Barbu Ioana, @Popescu Marin? 

3. Sa dati like si sa distribuiti public postul cu acest concurs de pe pagina noastra de Facebook. Il gasiti daca dati clic pe Concurs

4. Toti pasii sunt obligatorii pentru a fi inscris la concurs

PREMII CONCURS (3 Premii !!! )

1 coş mare (Premiul 1) – 26 produse Vegeta: 2xVegeta Gust de Găină 200 g, 3xVegeta Borş original 20g, 3xVegeta Borş cu legume 75 g, 3xVegeta Borş cu smântână 40g- 3xVegeta Borş cu verdeţuri 70g, 2xVegeta Naturella 75g, Vegeta 75g, Vegeta Condimente pentru Pui auriu 20g- Vegeta Condimente pentru Cartofi 20g, Vegeta Condimente pentru peste 20g, Vegeta Condimente pentru carne de Porc 20g- Vegeta condiment lichid universal pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid picant pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid barbeque pentru marinare 75g

2 coşuri a câte 15 produse Vegeta (Premiile 2 şi 3) – 2xVegeta Gust de Găină 200 g, 2xVegeta Borş original 20g, 2xVegeta Borş cu legume 75 g, 2xVegeta Borş cu smântână 40g- 2xVegeta Borş cu verdeţuri 70g, Vegeta Naturella 75g, Vegeta 75g- Vegeta condiment lichid universal pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare 75g, Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare 75g.

Castigatorii vor trimite datele de contact (adresa completa si numar telefon) la adresa de mail. [email protected] in termen de 48 de ore de la anuntarea castigatorilor. Castigatorii vor fi anuntati in data de 3 Aprilie 2017 si vor fi trasi la sorti prin random.org.  Sponsorul va trimite premiul doar pe teritoriul tarii, pentru aceasta trebuie sa aveti o adresa valida pe teritoriul tarii unde premiul poate fi livrat.

Succes !