Cum să alegi cea mai eficientă opțiune de livrare internațională: 5 aspecte importante

Știm cu toții cât de greu este să rămâi în contact cu cei dragi, cu atât mai mult dacă locuiesc într-o altă țară. Dacă îți este dor de un prieten sau o rudă care locuiește în străinătate, le poți trimite un colet prin care să le arăți că te gândești la ei. Dar pentru acest pas, ai nevoie de cea mai eficientă opțiune de livrare internațională.

Iată câțiva factori pe care trebui să îi iei în considerare atunci când decizi cu privire la serviciile disponibile de livrare internațională:

1. Reputație

Atunci când alegi cea mai eficientă opțiune de livrare internațională, verifică reputația firmelor de coletărie. Dacă alegi un serviciu de expediere bazat doar pe prețuri mici, este posibil să descoperi că există alte probleme, cum ar fi întârzierea livrărilor.

Pentru a reduce șansele unor astfel de evenimente neplăcute, citește recenziile clienților privind serviciile de care ai nevoie și asigură-te că acestea au un istoric bun. Eastlines se numără printre cele mai cunoscute firme de coletărie de încredere la nivel internațional de astăzi.

2. Viteza de livrare

Pentru livrări mai rapide, colaborarea cu un transportator internațional care se poate ocupa de livrările critice este esențială în situații urgente. Firma de transport colete Eastlines pune la dispoziție opțiunea de Express by Air pentru astfel de situații – livrarea la adresa destinatarului în 24 de ore de la preluarea coletului.

Pentru opțiunile Standard și Economic, timpul de livrare diferă în funcție de destinația coletului, greutatea și dimensiunea acestuia și alte procese vamale. Dar, aceste servicii pot fi mai convenabile din punct de vedere financiar – dacă te interesează să economisești bani în expedierea internațională.

3. Posibilitatea de urmărire a coletului

În unele situații, transportul internațional poate dura mai mult decât livrările interne, iar așteptarea îndelungată se poate transforma într-un coșmar de frustrări. Această situație face ca posibilitatea de urmărire a coletului să fie un factor critic în a decide asupra unei opțiuni de livrare internațională.

Firma de coletărie Eastlines îți pune la dispoziție acest serviciu, putând fi accesat atât de expeditor, cât și de destinatar.

4. Serviciul pentru clienții

Asistența pentru clienți este un serviciu pe care nu-l poți lăsa în afara ecuației atunci când alegi opțiunea de livrare internațională. Atunci când curierul nu răspunde sau nu te ajută să treci peste o problemă privind transportul, toată experiența poate deveni din ce în ce mai presantă.

Alege o companie de încredere atunci când vrei să expediezi colete la nivel internațional.

5. Restricții de livrare

Restricțiile de livrare pot veni în mai multe forme. Ia în considerare manipularea produselor fragile sau periculoase, deoarece nu toate companiile acceptă astfel de pachete. 

În plus, pot exista limite de greutate și restricții de dimensiune. Trebuie să fii familiarizat cu aceste aspecte pentru a alege cea mai eficientă opțiune de livrare internațională.

Există destul de multe aspecte de luat în considerare atunci când alegi firma de curierat potrivită pentru expedierile internaționale. Poate fi o provocare să iei o decizie în cunoștință de cauză, de aceea Eastlines îți pune la dispoziție toate serviciile necesare pentru a facilita livrarea.

Articolul Cum să alegi cea mai eficientă opțiune de livrare internațională: 5 aspecte importante apare prima dată în Stiri Zilnic.