Vacanta la Disneyland Paris – trucuri pentru un sejur reusit

La Disneyland Paris, visele devin realitate. Este cel mai apreciat parc de distractii din Franta, ba chiar din Europa. Aici experienta va cu adevarat una magica in universul feeric Disney. 

Pentru a putea profita la maximum de  o vacanta la Disneyland Paris si pentru a intra in inima magiei, cei care ajung aici trebuie sa stie care sunt trucurile de care sa tina cont pentru a se bucura din plin de un sejur reusit. 

Este bine sa se vina la parcul de distractii inca de la ora deschiderii sale. Deci ar fi bine ca cei care aleg o vacanta la Disneyland Paris sa ajunga cu o zi inainte. Cel mai bine ar fi insa sa se cazeze la hotelurile din apropierea parcului pentru a se evita aglomeratiile. Cei care ajung in aceeasi zi, trebuie sa stie ca serviciul propus pentru bagaje ii va face sa castige un timp pretios.

Trebuie sa se profite de momentele de magie in plus. Parcul de distractii isi deschide usile mai devreme pentru cei care dorm in hotelurile Disney. Acest avantaj numit un moment de magie in plus ajuta turistii sa profite de momente de magie in plus, de momente privilegiate cand parcul va fi aproape gol.

Cel mai bine ar fi sa nu se ia masa atunci cand o ia toata lumea. In acest fel, se va profita din plin de parc si se va castiga si timp pretios. Se poate lua masa de exemplu, la ora 11 cand restaurantele nu sunt atat de pline si se poate profita de parc la ora obisnuita a meselor cand toata lumea e la restaurant. 

Este important sa se faca o pauza la amiaza. Parcul este destul de mare si trebuie sa se parcurga destul de multi kilometri pe jos. Cei care raman o zi sau mai multe, ar fi bine sa rezerve o zi doar pentru Disneyland Studios. Cel mai bine ar fi insa sa se faca o pauza pentru o siesta. In acest fel, cei care aleg siesta vor fi in deplina forma pentru spectacolul pirotehnic de seara.

Se poate cumpara un Fast Pass super sau ultimate. Este inclus in pretul biletului. Se poate profita astfel din plin de ziua de la Disneyland Paris, reducandu-se timpul de asteptare la unele atractii foarte populare. 

Articolul Vacanta la Disneyland Paris – trucuri pentru un sejur reusit apare prima dată în Stiri Zilnic.