Faci planul de renovare si ai ramas in pana de idei? Descopera 3 idei pentru baie si bucatarie care sa te inspire

Multi oameni viseaza la ziua cand se vor apuca de renovarea locuintei, insa atunci cand incepi sa notezi detaliile proiectului tau, lucrurile devin putin mai complicate. Probabil ca ai deja o idee despre finisajele pe care ti le doresti sau poate ca nu ai inspiratie si ai nevoie de cateva idei usor de pus in practica. Partea buna este ca in prezent exista solutii la preturi accesibile pentru orice idee de design alegi pentru baia si bucataria ta. Daca esti in cautarea inspiratiei, atunci citeste in continuare acest articol inainte de a te apuca de proiectul tau.

TOP 3 idei de amenajare pentru baie si bucatarie pe care oricine le poate pune in practica

Alege diferite modele de gresie si faianta

Lasa-ti imaginatia sa dicteze alegerile tale in materie de gresie si faianta. Incearca o combinatie creativa care sa fie potrivita cu stilul de baie sau bucatarie pe care il preferi. Ai o gama variata de produse din care poti alege. Daca preferi ceva mai special pentru pardoseala ta, dar si pentru pereti vezi aici modele de gresie si faianta cu aspect de piatra, lemn sau beton. Magazinul de specialitate Hornbach.ro aduce mai aproape de tine produse de calitate la preturi accesibile. Astfel, ai un partener de incredere care iti pune la dispozitie materialele de care ai nevoie, astfel incat proiectul tau sa se finalizeze asa cum ti-ai imaginat.

Albul este intodeauna o varianta eleganta

Culoarea este un aspect de luat in calcul atunci cand iti amenajezi baia si bucataria. In cazul in care iti doresti un design interior clasic, cu care sa nu dai gres, albul este o varianta excelenta. Daca ai o baie sau o bucatarie cu o suprafata mica, este indicat sa nu alegi poduse prea colorate. Acest lucru va creea idea de spatiu si curatenie. Totusi, daca iti doresti ceva special, poti incerca o gresie tip mozaic si o faianta cu model. Pentru un strop de culoare, poti adauga accesorii sau plante verzi, care nu au nevoie de prea multa lumina.

Foloseste produse de cea mai buna calitate

Corpurile de iluminat, instalatiile sanitare, feroneria, gresia, faianta dar si multe altele, fac parte dintr-o categorie de lucruri de care vei avea nevoie la renovare si pe care nu le schimbi foarte des. De aceea, este bine sa iei o decizie pe care sa nu o regreti in cateva saptamani sau in cativa ani. Alege produse de calitate, care sa iti indeplineasca nevoile si care sa isi pastreze standardele de calitate odata cu trecerea anilor.

Ti-ai pregatit sculele pentru renovare? Gaseste gresia si faianta pe care o consideri cea mai potrivita pentru baia si bucataria ta si apoi da startul amenajarii. Poti trece in doar cativa pasi de la incaperi prafuite la bai si bucatarii cu un aspect modern si stralucitor.

Sursa foto: Pexels.com

Articolul Faci planul de renovare si ai ramas in pana de idei? Descopera 3 idei pentru baie si bucatarie care sa te inspire apare prima dată în Stiri Zilnic.