TOP 3 lucruri surprinzătoare pe care mașina ta le spune despre felul tău de a fi

Poate nu te-ai gândit până acum la acest aspect, însă o mașină poate să zică multe despre personalitatea șoferului acesteia. De la alegerea vopselei, autocolante, bara de protecție până la modul în care este întreținută, toate acestea pot să redea câte o trăsătură de caracter. Astfel că alegerile tale nu sunt întâmplătoare, ci dimpotrivă spun câte ceva despre felul tău de a fi. 

Iată așadar 3 lucruri surprinzătoare pe care mașina pe care o conduci le spune despre tine

  1. Conduci o mașină roșie sau una sport? Ești dispus să riști

Mașinile sport, foarte scumpe sau doar cele în roșu aprins cu siguranță atrag atenția în trafic și lasă de înțeles anumite lucruri despre tine. Pe lângă faptul că îți place atenția dai de înțeles și faptul că ești dispus să îți asumi riscuri. Conform studiilor mașinile sport și cele roșii au șanse mai mari să fie oprite de poliție sau să fie vizate de hoți, deoarece transmiți faptul că atenția celorlalți merită riscul de a pierde investiția în urma unui furt. 

  1. Alegi tot timpul același tip de odorizant de mașină? Individualitatea este importantă pentru tine

Pe piață există o multitudine de arome pentru parfumurile de mașină, concepute practic pentru orice tip de preferințe. De aceea cel pe care tu îl alegi va spune cu siguranță ceva despre personalitatea ta. Dacă îți place în natură, îți dorești să fii pe o plajă exotică sau ești pasionat de anumite tipuri de băuturi și alegi un odorizant care să redea anumite stări, este cert că individualitatea și cunoașterea de sine sunt importante pentru tine.

  1. Mașină este tot timpul supraaglomerată de obiecte? Ești multi-tasker

Dacă în mașina ta se află tot timpul obiecte care nu îți sunt neapărat necesare, cutii, ambalaje, haine și multe altele, poți lăsa impresia faptului că ești o persoană cu puțin timp liber la dispoziție, care are foarte multe de rezolvat sau care își asumă un număr ridicat de sarcini. Totodată dacă este dezordine în mașină poți transmite oamenilor fatul că ești dezorganizat, împrăștiat și că nu-ți pasă de curățenie sau de sănătate. 

Pe de altă parte o mașină curată, va spune exact opusul despre personalitatea ta. În această situație vei da de înțeles că ești o persoană ordonată, organizată, care dispune de o bună manageriere a timpului. De aceea dacă îți dorești să devii o persoană mai organizată pe toate planurile, poți începe prin pași mici, făcându-ți ordine în lucrurile personale. Astfel că asigură-te că nu se adună ambalaje în mașină, că o duci la curățărie periodic și înlocuiești când este necesar obiectele uzate. De exemplu, covorașele de covor după un timp pot deveni inestetice și arăta neîngrijit. Dacă ai nevoie de covorașe pentru mașină poți intra pe Autogedal.ro și să le alegi de aici pe cele potrivite, datorită cărora interiorul mașinii va arăta mult mai curat și îngrijit. 

În concluzie, mașina ta poate spune o varietate de lucruri despre personalitatea ta. Astfel că dacă conduci o mașină de lux transmiți faptul că ești dispus să-ți asumi riscuri, dacă alegi tot timpul același tip de odorizant de mașină înseamnă că pui accent pe individualitate. Totodată dacă interiorul mașinii este dezordonat va spune despre tine faptul că ești o persoană tot timpul ocupată, iar dacă ește ordonat va spune despre tine faptul că ești o fire precaută și organizată. 

Sursa foto: unsplash.com

Articolul TOP 3 lucruri surprinzătoare pe care mașina ta le spune despre felul tău de a fi apare prima dată în Stiri Zilnic.