Rinoplastie – Echilibru si armonie unica a trasaturilor faciale

Frumusetea se naste din cautarea perfectiunii si a armoniei. Dar daca anumite defecte de aspect sunt mascate cu succes cu ajutorul produselor cosmetice, atunci un nas mare, din pacate, este greu de ascuns. 

Operatia de rinoplastie face fata cu succes acestei probleme – o operatie complexa, efectuata la clinica Dr. Panturu. Si chiar si o usoara modificare a marimii nasului, poate ajuta la crearea profilului perfect. Nu este de mirare ca operatia de micsorare a nasului este una dintre cele mai solicitate in medicina estetica moderna. 

Medicii clinicii Dr. Panturu imbina cu pricepere arta virtuozitatii cu cele mai noi tehnologii stiintifice. Scopul rinoplastiei este de a crea un echilibru si armonie unica a trasaturilor faciale, pornind de la caracteristicile individuale ale fiecarei persoane.

Rinoplastie clasica

Operatiile de micsorare a nasului care necesita interventie chirurgicala, sunt considerate clasice. Pe langa lungime si latime, pot fi folosite pentru a corecta un sept deviat, asimetrie, relief din spatele nasului (cocoase sau scobituri), nari prea largi, un varf marit sau in forma de para etc. Operatia poate sa fie efectuata si din motive medicale, de exemplu, pentru eliminarea malformatiilor congenitale, precum si in scop estetic.

Rinoplastia este un tip de chirurgie plastica care este responsabila cu schimbarea sau restabilirea formei nasului. Cu ajutorul acestei operatii, devine posibila corectarea formelor incorecte congenitale sau de viata ale nasului, precum si eliminarea defectelor rezultate din orice deteriorare (accidente, caderi etc.).

Sarcina principala a rinoplastiei

Sarcina principala a unei astfel de rinoplastii este de a ajuta pacientul sa dobandeasca forme placute, estetice ale nasului, pentru a face aspectul general mai atractiv si armonios. In plus, pacientii care au suferit o interventie chirurgicala de rinoplastie, noteaza uneori o imbunatatire a starii lor emotionale. 

Odata cu dobandirea unui nas in forma sau dimensiunea dorita, se schimba si atitudinea unei persoane fata de propriul aspect, stima de sine creste si apare mai multa incredere in comunicarea cu oamenii.

Rinoplastia astazi, tinand cont de toate tehnicile moderne disponibile, este o adevarata oportunitate de a-ti schimba fata, tinand cont exact de dorintele tale. Ca zona moderna a chirurgiei plastice, rinoplastia a inceput sa se dezvolte in anii 70. Apoi s-au format idealurile de baza ale formei nasurilor europene.  

Articolul Rinoplastie – Echilibru si armonie unica a trasaturilor faciale apare prima dată în Stiri Zilnic.