Dedurizator – sistem de dedurizare pentru apa fara calcar

Un dedurizator profesional de dedurizare a apei este eficient pentru intreaga gospodarie si merita cumparat. In baie, in special, beneficiezi de un sistem modern de dedurizare a apei: apa din chiuveta, dus sau cada curge din tevi la fel de moale ca matasea si transforma fiecare vizita la baie intr-o experienta de wellness. 

In plus, instalarea unui dedurizator de apa inovator este rapida, iar operarea prin intermediul aplicatiei pentru smartphone sau direct pe sistem, este extrem de usor de utilizat.

In Romania aproape toate gospodariile au apa dura, cu o duritate mai mare de 14 dH. Pentru filtrarea ionilor de calciu si magneziu, care provoaca calcificarea, din apa potabila, dedurizatorul este instalat direct pe racordul principal de apa din spatele apometrului. 

Sistemele moderne de dedurizare masoara exact duritatea initiala a apei potabile si rafineaza apa cu ajutorul unui schimbator de ioni la gradul de duritate dorit (se recomanda 7 dH). Rasina schimbatoare leaga tartrul si se regenereaza in mod regulat automat cu apa sarata. Resursele necesare, cum ar fi mineralele si sarea, sunt adesea suficiente pentru 6 luni sau mai mult.

Dedurizator apa extra inteligent 

Un dedurizator apa de astazi, raporteaza automat defectiunile sau nevoile de reumplere prin intermediul unei aplicatii. Sistemul de decalcifiere poate fi controlat de la distanta prin intermediul smartphone-ului si astfel, se potriveste perfect in sistemul smart home. Alternativ, afisajele tactile de inalta rezolutie cu functionare intuitiva ofera informatii direct pe dispozitiv despre duritatea apei sau nivelurile de sare. 

Sistemul de dedurizare salveaza toate datele importante, ceea ce este de mare ajutor instalatorilor, in cazul unei reparatii necesare. Dedurizatorul de apa se mentine si prin controale automate regulate. Unele modele chiar monitorizeaza intregul sistem de conducte de apa, raporteaza rupturi sau scurgeri si astfel protejeaza in mod fiabil impotriva daunelor cauzate de apa in casa. 

Nu numai ca baia ta arata curata si stralucitoare, fara reziduuri de calcar, dar si sistemul de dedurizare a apei in sine, indeplineste cerintele tale estetice prin aspectul sau sofisticat. Cu un spatiu redus, dedurizatoarele premium actuale, compacte, se potrivesc armonios oriunde si impresioneaza prin designul lor atractiv, cu forme si culori clare.

Daca vrei sa previi calcifierea conductelor de apa calcifiata si sa-ti folosesti aparatele electrocasnice cat mai mult timp, ai nevoie absoluta de un dedurizator de apa, daca nu cel mai inteligent, poate cel mai eficient, pe care il poti alege de la somra.ro. 

Acest lucru elibereaza ionii de magneziu si calciu legati din apa si reduce astfel gradul de duritate al acesteia. Apa moale are un gust mai bun pentru majoritatea oamenilor. De asemenea, este buna pentru piele si par si protejeaza toate aparatele de uz casnic. Somra.ro este partenerul potrivit pentru achizitionarea si instalarea unui nou dedurizator.  

Articolul Dedurizator – sistem de dedurizare pentru apa fara calcar apare prima dată în Stiri Zilnic.