Piept de pui cu rosii si mozzarella

Piept de pui cu rosii si mozzarella

Piept de pui cu rosii si mozzarella

Cu aceasta reteta de Piept de pui cu rosii si mozzarella dam startul unei frumoase colaborari  cu Ferma Vranceana- Avicola Focsani, colaborare ce se va desfasura pe tot parcursul lunii august .
Despre ei va putem spune ca sunt producatori de carne de pasare de peste 30 de ani si care prin munca si pricepere au reusit sa tina pasul cu timpurile si gusturile imbinand noutatea cu traditia.

Noua marca Ferma Vranceana are o abordare curajoasa in care beneficiile tehnologiei modern se imbina cu pasiunea si experienta unei afaceri de familie.
“Să fim siguri că puii noștri rămân de încredere, nu lăsăm nimic la voia întamplarii. De la incubatoare de ultima generație, la divizia agricolă care se ocupă de hrana păsărilor cu cereale din fermele proprii, până la abatoare cu cele mai înalte certificări nationale și internaționale, ne străduim să punem pe mesele oamenilor produse de cea mai înaltă calitate.

carne de pasare ferma vranceana

carne de pasare ferma vranceana

Concurs Ferma Vranceana

Impreuna, am pus la cale sa va ispitim cu retete gustoase din carne de pasare ce pot fi pregatite usor  si care fac deliciul meselor in familie.
Pe langa aceste retete delicioase veti avea parte si de surprize tare frumoase,
Timp de 4 saptamana, pe pagina de Facebook  si InstagramFerma Vranceana va fi cate un concurs in fiecare saptamana si cate o reteta aferenta, pregatita de noi.
Deci prima saptamana de concurs incepe cu aceasta reteta de Piept de pui cu rosii si mozzarella
Se vor pune in joc premii consistente si utile pentru cei ce adora sa gateasca.
Va atesez link-ul concursului ………si regulamentul…………. pentru a vedea premile oferite si ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs!!

Piept de pui cu rosii si mozzarella

Piept de pui cu rosii si mozzarella

Reteta de astazi este usor de pregatit, in cateva minute e gata de pus la cuptor. In aproximativ o ora veti putea pune pe masa un pranz sau o cina delicioasa pentru intreaga familie.  
Dar haideti sa va spun de ce aveti nevoie si cum puteti pregati acest Piept de pui cu rosii si mozzarella