Fursecuri rapide cu doar 3 ingrediente

Fursecuri rapide cu doar 3 ingrediente? Da, există! Și se fac fără prea mare bătaie de cap, chiar dacă nu ai experiența unui bucătar profesionist. Dacă urmărești rețeta de mai jos, vei reuși să pregătești cele mai gustoase fursecuri rapide cu doar 3 ingrediente.

Când ai poftă de ceva dulce, fursecurile sunt cea mai bună opțiune. Unde mai pui că acum nu trebuie să le mai cumperi din comerț, pentru că le poți pregăti acasă simplu și rapid din doar 3 ingrediente. Iată cum să îi impresionezi pe musafirii tăi cu rețeta de fursecuri rapide cu doar 3 ingrediente. Ce ai de făcut:

Rețetă fursecuri rapide cu doar 3 ingrediente:

Încălzeşte cuptorul la 180 de grade (mediu) şi tapetează două tăvi cu hârtie de copt.

Într-un castron mare amestecă untul şi zahărul. Adaugă făina şi continuă să amesteci până când obţii un aluat dens. Formează o minge din aluat cu palmele.

Rulează aluatul pe o suprafaţă (blat de bucătărie) pudrată cu făină sau zahăr pudră. Foloseşte un sucitor la fel de bine frecat cu făină, ca să nu se lipească. Taie rondele cu o formă sau un pahar mic. Repetă până ai terminat aproape tot aluatul.

Coace fursecurile pentru 16-20 minute, sau până ce devin aurii. Lasă-le să se răcească pe tavă.

Fursecuri rapide servite lângă un pahar cu lapte

Fursecuri rapide servite lângă un pahar cu lapte

Peste fursecurile rapide se presară zahăr pudră, iar asta-i tot. Rețeta de fursecuri poate fi pregătită oricând și poate fi servită împreună cu o cană de lapte cald sau de ceai.