Supă de pui cu fidea

Supa de pui este un preparat ideal de servit în orice moment al zilei. Unde mai pui că este și extrem de gustoasă și poate fi un adjuvant natural în combaterea răcelilor de sezon. Este extrem de ușor de preparat, așa că ți-am pregătit mai jos o rețetă delicioasă de supă de pui cu fidea.

Cum să faci supă de pui cu fidea:

Supa de pui este adesea servită drept aperitiv, indiferent de momentul zilei. Este extrem de gustoasă și nu trebuie să fii bucătar cu experiență să știi să o pregătești. Fideaua îi asigură sațietate, dar și un plus de gust, așa că astăzi îți recomandăm să încerci să pregătești cea mai bună supă de pui cu fidea. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi.

1. Pieptul de pui se dezosează şi se taie cubuleţe, care se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează ori de câte ori este nevoie şi, după ce spuma nu se mai formează, se şterge interiorul oalei cu o cârpă clătită în apă rece.

2. După ce puiul a fiert, se adaugă legumele tăiate cubuleţe şi se continuă fierberea. După ce şi legumele sunt fierte, se pune fideaua. Fideaua poate fi fiartă separat ori poate fi adăugată în supă și lăsată pentru maxim 5 minute pe foc. Când și fideaua este bine fiartă, supa de pui se mai lasă încă un clocot pe foc, după care se dă deoparte.

Supă de pui cu fidea - rețetă rapidă și sănătoasă

Supă de pui cu fidea – rețetă rapidă și sănătoasă

Porția de supă de pui cu fidea este gata. O poți servi fierbinte cu verdeață presărată.