Gnocchi de cartofi cu ciuperci si branza telemea

Gnocchi de cartofi cu ciuperci si branza telemea
Gnocchi de cartofi cu ciuperci si branza telemea
Azi va prezentam o reteta simpla si delicioasa. Gnocchi combinate cu ciuperci si branza telemea fac o cina perfecta si de ce nu chiar un pranz satios. Aveti nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a pregati acest fel.

Gasiti gnochhi in orice supermarchet, dar puteti alege si varianta de a le pregati personal acasa ceea ce implica deja un timp mai indelungat. Eu va recomand sa le incercati pe cele din magazin sunt foarte bune.

Alte mancaruri cu branzeturi Delaco gasiti in sectiunea Retete Delaco. Speram sa rasfoiti retetele si sa gasiti ceva pe placul vostru. Gnocchi se poate inlocui cu Nudli daca nu gasiti la magazin.

Ingrediente Gnocchi de cartofi cu ciuperci si branza telemea

1 pachet Gnocchi de cartofi ( 200 g)
5-6 ciuperci mai mari
1 fir de rozmarin proaspat ( sau 1 lingurita uscata)
100 ml vin alb
2 catei de usturoi
50 g unt
sare, piper
patrunjel verde
150 g Telemea de vaca in saramura-Delaco

Gnocchi de cartofi cu ciuperci si branza telemea

Preparare Gnocchi de cartofi cu ciuperci si branza telemea

Gnocchi se fierbe in apa cu sare timp de 2 minute( cand apa clocoteste se pune gnocchi la fiert). Se strecoara si se lasa deoparte.
Ciupercile curatate si spalate se taie felii. Intr-o tigaie se incinge untul, adaugam ciupercile feliate si le prajim timp de 5 minute impreuna cu usturoiul taiat marunt si rozmarinul taiat.

Adaugam vinul peste si mai lasam sa clocoteasca impreuna circa 2-3 minute avand grija sa ramana totusi lichid pe ciuperci.

Gnocchi de cartofi cu ciuperci si branza telemea

In acest moment adaugam peste gnocchi-ul fiert si scurs. Lasam pe foc pana gnocchi incepe sa se rumeneasca frumos. Tragem tigaia deoparte condimentam cu sare si piper proaspat macinat.

Se amesteca si deasupra se presara telemeaua faramatitata. Se presara cu patrunjel verde taiat marunt si se poate servi.

Gnocchi de cartofi cu ciuperci si branza telemeaPofta Buna !