Sendvisuri haioase pentru cei mici

Sendvisuri haioase pentru cei miciSendvisuri haioase pentru cei mici
Nu trebuie sa pregatesti un sendvis complicat pentru cei mici. Este de ajuns sa pregataseti sendvisuri simple si cat mai haioase care sa fie pe placul celor mici. Imaginatia fiecaruia poate sa zboare liber de aceasta data. Va prezentam cateva din sendvisurile haioase realizate cu Cascavalul DeSenvis si va invitam sa participati la Campania “Felicitari! Au castigat!” care are un scop caritabil si isi propune sa vina in sprijinul copiilor defavorizati. Organizatorul Campaniei este societatea DELACO DISTRIBUTION S.A.

La fiecare cașcaval Delaco DeSenviș cumpărat, un copil defavorizat câștigă garantat un sendviș. Asadar participa si Tu la aceasta campanie !!!
In plus, daca activezi codul de pe ambalaj unul din copii castiga si unul din premiile mari: DeImbracat, DeJucat, si DeInvatat! Introducand codul vei activa diferite premii pentru copii, laptop, ghiozdan, caiet,tricou,trening,incaltari sau jucarii. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Campaniei “Felicitari! Au castigat!”  Campania se desfasoara in perioada 23 Mai – 30 Iunie 2018. Un alt sendvis interesant pentru cei mici ar fi acest Sendvis Masinuta .

Ingrediente Sendvisuri haioase pentru cei mici

Cascaval DeSenvis
castravete
morcov
masline negre
sunca presata, salam uscat sau ce va este pe plac
felii de paine alba sau graham
multa imaginatie …
Sendvisuri haioase pentru cei mici

Preparare Sendvisuri haioase pentru cei mici

Nu avem o reteta anume pentru aceste sendvisuri. Pur si simplu ne-am gandit ca astefl prezentate aceste sendvisuri vor fi pe placul celor mici. Idei am mai fi avut, dar le vom prezenta cu o alta ocazie. Imaginile spun totul si suntem sigure ca nu va fi greu sa realizati si voi astfel de sendvisuri impreuna cu cei mici.
Sendvisuri haioase pentru cei mici
Feliile de paine se pot unge dupa plac cu crema de branza, unt, sau se pot lasa ca cele prezentate. Toate decoratiunile au fost facute din cascaval Desenvis si ingredientele prezentate mai sus.

Va invitam sa va alaturati si voi la aceasta Campanie “Felicitari! Au castigat!”