Rețete delicioase cu dovleac

Rețete delicioase cu dovleac – pentru o toamnă plină de savoare

Dovleacul – vedeta incontestabilă a lunilor de toamnă – poate fi folosit atât la deserturi cât și la mâncăruri sărate. Alege una din rețetele de mai jos și impresionează-ți familia cu un preparat gustos, inedit și savuros!

DOVLEAC COPT

dovleac copt1

Dovleac copt – cea mai simplă și gustoasă metodă de preparare a sa. Chit că îl faci pe post de gustare între mese, aperitiv sau chiar și garnitură, măcar o dată să faci un dovleac copt toamna asta! Descoperă rețeta simplă aici.

BUDINCĂ DE CARTOFI CU DOVLEAC

BUDINCA DE CARTOFI CU DOVLEAC SI SUNCA

Budincă de cartofi cu dovleac – dintr-o tavă întreagă hrănești toată familia. Alegere perfectă pentru o masă sățioasă în zilele reci de toamnă. De ce? E ieftină, gustoasă, rapidă și nu te ține mult în picioare. Descoperă rețeta simplă aici.

SUPĂ-CREMĂ DE DOVLEAC CU LAPTE

supa-dovleac2

Supa-cremă de dovleac cu lapte se face repede și este un deliciu într-o seară rece de toamnă. Încearcă această rețetă simplă!

PLĂCINTĂ CU DOVLEAC

Placinta-cu-dovleac1

Nu putea lipsi clasica și atât de îndrăgita plăcintă cu dovleac, nu? Un desert pe care orice gospodină amatoare de dovleac îl face cât de des poate în sezon pentru familia ei. Ce noroc că se face rapid și cu minimum de efort, după rețeta simplă de aici.

RULADĂ DE DOVLEAC CU BRÂNZĂ DULCE

rulada de dovleac

Desert rapid, extrem de aspectuos și mai mult decât gustos. Ideal pentru mese festive, va arăta minunat printre celelalte preparate! Iar combinația de dovleac parfumat și brânză dulce e perfectă! Fă o ruladă delicioasă după rețeta de aici.

TORT “VISUL TOAMNEI”

tort visul toamnei

“Visul Toamnei” – alegerea perfectă pentru o zi aniversară din zilele de toamnă. Blatul cu piure de dovleac și crema mătăsoasă plină de mascarpone îi dau o savoare deosebită, cu totul altfel decât ai gustat până acum. Vezi aici rețeta.

Pentru rețete de prăjituri pentru toat gusturile, buzunarele și anotimpurile, accesează linkul de aici.