Vitamine pentru copii si parinti

Vitamine pentru copii si parintiVitamine pentru copii si parinti
Dupa cum bine stim odata cu venirea toamnei  necesarul de vitamine si minerale de care organismul nostru are nevoie este in crestere. Cum fructele nu mai sunt din belsug, trebuie sa suplimentam aportul de vitamine si minerale din suplimente naturale.

Va recomandam sa incercati produsele de la Laboratoarele Remedia. Aici veti gasi o gama larga de produse atat pentru copii cat si pentru adulti nu doar de vitamine si minerale.

Personal am ales in prima faza vitamina E complex, vitamina D2, Ca + Mg + Zn + Vitamina D3 si un hepatoprotector ce contine armurariu, Silimarina de 150 mg.

In cele ce urmeaza iata cateva cuvinte despre fiecare produs in parte din articolul, Vitamine pentru copii si parinti.

Vitamina E Complex 400UI

Mod de administrare: 1-4 capsule pe zi, în timpul mesei

Vitamine pentru copii si parintiVitamina E Complex conține alfa, beta, gamma și delta–tocoferol, precum și tocotrienoli, respectiv gamma-tocotrienol. Ei acționează asupra unor organe diferite din corpul uman. Toți au efect antioxidant, alfa-tocoferol fiind cel mai activ. Gamma-tocoferolul însă este singurul care are capacitatea să detoxifice radicalii de azot care sunt responsabili cu apariția deficientelor neurologice și a inflamațiilor.
Tocotrienolii oferă protecție împotriva îngroșării pereților arterelor prin prevenția oxidării colesterolului LDL. Oamenii de știință au constatat că tocotrienolii încetinesc acțiunea unei enzime care participă la sinteza colesterolului, proprietate pe care tocoferolii nu o au.

Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Daca la vitamina E, asociem vitamina A si facem cure de cate 3 luni pe an ne mentinem pielea, parul si unghiile sanatoase.

Vitamina D2 Naturala

Mod de administrare: oral, câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, în timpul mesei.

Vitamine pentru copii si parintiLalmin®Vita D Yeast este o drojdie îmbunătățită cu Vitamina D2 (ergocalciferol) și oferă o formă sigură, naturală de vitamina D. Nivelul scăzut de vitamina D din organism poate să apară din cauza alimentaţiei dezechilibrate, a consumului de alcool, a tulburărilor digestive (diaree, sindroame de malabsorbţie), în caz de expunere limitată la soare și a creșterii folosirii produselor de protecție solară, precum şi în situaţiile în care rinichiul este incapabil să transforme vitamina D în forma ei activă.
Carenţa de vitamina D poate afecta sistemul imunitar al organismului, procesul de creştere, încetinirea dezvoltării osoase, defecte de smalţ dentar.
Aportul de Vitamina D ajută organismul la absorbția calciului și a fosforului și este important pentru construirea și menținerea oaselor puternice și pentru păstrarea sănătății dinților.
Vitamina D modifică, de asemenea, funcțiile neuromusculare și influențează acțiunea mai multor gene care reglementează proliferarea, diferențierea și înlocuirea celulelor.

Contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la absorbtia calciului, la menținerea sănătății sistemului osos, a dinților, a sistemului muscular și imunitar.

Ca + Mg + Zn + Vitamina D3

Contine :

Calciu– 1.000 mg
Magneziu – 300 mg
Zinc – 20 mg
Vitamina D3 – 10 mcg (400UI)

Mod de administrare: 1 plic pe zi, după masă. Pulberea se dizolvă în 200 ml apă, se amestecă şi se bea imediat.

Vitamine pentru copii si parintiCalciul, magneziul şi zincul sunt printre cele mai importante minerale constitutive ale corpului uman. Calciul şi magneziul fac parte din structura sistemului osos şi sunt minerale esenţiale pentru funcţionarea sistemului nervos, muscular şi cardiocirculator.
Calciul menține oasele puternice și dinții sănătoși. Reduce riscul pierderii osoase și al fracturilor.
Magneziul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, la funcționarea normală a sistemului muscular și a sistemului cardiovascular.
Zincul are acţiune imunostimulatoare, antiinflamatoare.
Vitamina D3 contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge și la absorbția normală a calciului și fosforului, la menținerea sănătății sistemului osos, muscular și a sănătății dinților.

Efect imunostimulator, creşte capacitatea de rezistenţă a organismului la stres.

Vitamine pentru copii si parinti

Silimarină 150mg

Mod de administrare: oral, câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, timp de 3-6 săptămâni. Administrarea se poate repeta după o pauză de 1-2 săptămâni.

Vitamine pentru copii si parintiProtejează ficatul împotriva agenţilor nocivi: medicamente, alcool, tutun, toxine. Este indicat persoanelor cu sensibilitate la substanţe chimice.

Extract uscat din fructe de Armurariu (Silybum marianum) – corespunzător la 150 mg silimarină. Extractul uscat din fructe de  Silybum marianum (Armurariu) are ca substanţă bioactivă silimarina – un complex de flavonoide format în principal din silibină, silidianină şi silicristină.

Silimarina stimulează sinteza de proteine şi susţine refacerea celulei hepatice lezate, precum şi apariţia de celule noi. Silimarina protejează integritatea membranei celulare hepatice, împiedicând pătrunderea în celulă a unor substanţe hepatotoxice (alcool etilic, medicamente hepatotoxice, alte toxine). Datorită efectului de fluidizare şi de stimulare a eliminării secreţiei biliare, reduce riscul apariţiei calculilor biliari şi favorizează digestia. Silimarina este un produs natural foarte bine tolerat de organism.

Silimarina susține procesul de detoxifiere hepatică și stimulează regenerarea celulor hepatice.

Vitamine pentru copii si parinti

Laboratoarele Remedia, produc suplimente nutritive pe baza ingredientelor de calitate, investesc in cercetare. Iubeste si pretuiste  natura, ofera formule in care ingredientele sa fie strict vegetale. Impreuna cu ei  credem in puterea vindecatoare a naturii !