Bomboane surpriza

bomboane surprizaBomboane surpriza 
In general, branzica este iubita atat de cei mici cat si de cei mari. Insa sunt cazuri in care oricat ai incerca nu ii poti face pe cei mici sa manance branzica. Tocmai de asta Fan Branza-Delaco, recomanda prichindeilor bucatele de branza alba calcica ce se gaseste ambalata intr-un ambalaj special astfel incat sa ii faca pe cei mici sa si-o doreasca.
Si fiindca Delaco ne-a provocat sa pregatim o reteta pentru cei mici cu aceste mici perlute de branza , m-am gandit ca aceste bomboane surpriza cu interior moale si gustos din branzica calcica vor fi pe placul celor mici. Asa ca iata reteta acestor delicioase bombonele surpriza, un desert rapid ce se face extreme de usor, e delicios si aspectos!!

bomboane surpriza

Bomboane surpriza-Ingrediente

24 buc- branza alba calcica – Delaco
330 g biscuit oreo cu crema dubla
100 g branza pufoasa cu smantana –Delaco
2 linguri ciocolata neagra, topita
Decor
nuca de cocos
bomboane ornament

bomboane surpriza

loading…

Bomboane surpriza-Mod de preparare

Biscuitii oreo se maruntesc in robotul de bucatarie, se adauga branza pufoasa cu smantana si ciocolata topita  si se mizeaza in continuare pana se obtine o compozitie omogena.
Bucatelele de branza  alba calcica se scot din ambalaj si se usuca cu un prosop de hartie.
Se ia din aluatul de biscuiti, bucatele  de marimea unei nuci, se pune in mijloc cate o bucatica de branza si se modeleaza in palme in mici bilute .
Bilutele obtinute  se trec prin nuca de cocos si bomboane ornament.
Se  tin la rece  pana in momentul servirii.
bomboane surpriza

Pofta Buna!!