Crochete rapide de cascaval

.Crochete rapide de cascavalCrochete rapide de cascaval

Cum se prepara crochetele de cascaval.Cele mai bune Crochete de cascaval.Reteta Crochete de cascaval. Cum pregatim crochetele de cascaval simplu si rapid.

Servim aceste Crochete rapide de cascaval cu un Chutney de Ardei, usor picant sau cu un Sos de rosii. In compozitia acestor crochete putem adauga dupa cum am amintit ori cozi de ceapa verde taiate marunt, ori cozi de usturoi verde. Noua ne plac si natur. Aceste crochete le-am pregatit din Cascaval Sofia, dar daca va place cascavalul afumat va recomand sa incercati si varianta afumata la crochete.

Ca de fiecare data, dupa cum v-am obisnuit de 4 ani incoace va prezentam retete preparate cu produsele Delaco. Continuam prezentarea diferitelor retete preparate cu aceste produse deosebite si speram sa consumati si voi produse lactate cat mai multe.

Puteti rasfoi si alte retete cu branzeturi in sectiunea Retete Delaco, unde veti gasi diverse retete interesante ce cu siguranta vor fi pe placul vostru.

Ingrediente Crochete rapide de cascaval

300 g
1 ou
30 g faina alba de grau
3-4 fire cozi de ceapa verde (sau usturoi verde)
ulei pentru prajit

Preparare Crochete rapide de cascaval

Cascavalul se razuie pe razatoarea mai marunta. In vasul cu cascaval adaugam faina, oul crud, cozile de ceapa taiate marunt. Amestecam pana se omogenizeaza.

Crochete rapide de cascaval

Rupem bucatele din compozitie si formam crochetele la marimea dorita.
Incingem uleiul si punem crochetele la prajit pana se rumenesc.

Crochete rapide de cascaval

Sfaturi, tipuri utile : Crochetele se pun in uleiul bine incins. Nu le inghesuiti in tigaie caci se pot lipi una de cealalta. Nu le intoarceti decat dup ace vedeti ca pe o parte sunt frumos rumenite. Le scoateti pe servet de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei. In compozitie se pot adauga cozi de usturoi verde sau se pot lasa natur.

Crochete rapide de cascavalPofta Buna !