Fii chef pentru o zi cu Selgros

Fii chef pentru o zi cu SelgrosFii chef pentru o zi cu Selgros
De la sfarsitul lunii martie am inceput o frumoasa colaborare cu , ce va continua pe tot parcursul acestui an. Este vorba despre o campanie nationala initiata de Selgros a carui obiectiv este de a sprijini toti pasionații de artă culinară să devină din ce în ce mai buni în ceea ce fac.

Un concurs marca Selgros, ce vă dă sansa sa fiti chefi  pentru o zi in bucataria unui restaurant dintr-unul dintre cele 16 orase in care Selgros  are magazine- Oradea, Arad, Alba-Iulia, Timisoara, Bacău, Cluj Napoca, Targu Mures, Suceava, Iasi, Brasov, Galati, Ploiesti, Braila, Constanta, Craiova, Bucuresti dar si posibilitatea de a castiga premii substantiale constand in ustensile profesionale si vouchere Selgros.
Pe parcursul competitiei  concurentii  pot fi indrumati de noi sau sau de ceilalti 15 bloggeri culinari participanti la campanie.
Noi suntem incantate ca putem facem parte din acest proiect, dar mai ales ca vom fi prezente la marele eveniment din Oradea,  unde vom cunoaste si sustine castigatorul, vom face poze, filmulete iar mai apoi vom scrie un articol pe blog cat si pe    despre aceasta inedita experienta.
Asa-i ca v-am starnit curiozitatea ??!!

PREMII-Fii chef pentru o zi cu Selgros

Premiul cel mare– vor fi 16 mari castigatori, alesi prin jurizare, cate unul pentru fiecare oras in parte .
-vor avea onoarea sa fie chefi pentru o zi intr-o bucatarie de restaurant unde vor gati alaturi de echipa restaurantului  pentru 8 persoane-prieteni sau rude ale castigatorului.
– cate un robot de bucatarie Kenwod FPM800 in valoare de circa 1208 ron

Fii chef pentru o zi cu Selgros

Premii mici – 48 de premii, cate 3 premii pentru fiecare oras, alese prin tragere la sorti
– fiecare premiu consta  intr-un set de 8 vase Heiner Marlene in valoare de 299 lei si un voucher de cumparaturi Selgros in valoare de 300 lei

Fii chef pentru o zi cu Selgros

Cum va puteti inscrie in concurs

-Pregatiti reteta voastra preferata sau una cu care credeti ca puteti impresiona juriul (documentati-va bine inainte sau puteti cere sfatul nostru;
– redactati cu atentie reteta astfel incat sa fie cuprinsi toti pasii de preparare si bineinteles ingredientele;
– asezati cat mai frumos preparatul in farfurie;
– faceti poze cat mai frumoase astfel incat preparatul sa fie pus in valoare – pot fi incarcate doar 5 poze;
– cei ce doresc sa filmeze reteta, filmuletul nu trebuie sa depaseasca 3 min;
Inscrierile se fac pe pagina de concurs

Concursul se desfasoara in perioada 18.04.2017- 15.05.2017 iar castigatorii vor fi anuntati in data de 1 Iunie

va puncta originalitatea retetei, tehnicile folosite in modul de preparare, aranjare in farfurie, calitatea produsului finit pozat sau filmat.
Toate detaliile despre acest concurs gasiti in

In aceasta competitie   reprezinta Selgros-Oradea, asa ca invitam toti fanii nostri din intreaga tara si in mod special pe cei din Oradea si imprejurimi, sa se inscrie in concurs.
Cei ce inca au nelamuriri sau doresc un sfat, ne pot adresa orice intrebare si noi incercam sa va ajutam indiferent pentru ce oras doriti sa va inscrieti.
Mult succes tuturor, vom urmari cu interes retetele inscrise si abia asteptam sa aflam marele castigator Selgros Oradea.

Fii chef pentru o zi cu Selgros

Fii chef pentru o zi cu Selgros !!